KRISTIANSAND: Trøbbel med taxipassasjerer

01.07: Agder Taxi melder at en av deres biler har problemer med noen passasjerer. Politet drar til stedet for å bistå.

**FARSUND: Arbeidsulykke

08.14:** Les egen sak.

**SONGDALEN: Innbrudd

08.30:** Master Norge i Songdalen melder at de har hatt innbrudd i en lagerbygning på Spjotnesvegen. Det meldes fra stedet at en mannsperson mistenkes for forholdet etter å ha blitt oppdaget på et overvåkningskamera.

**ARENDAL: Tyveri av verktøy

08.50:** En bedrift i Arendal melder at de har blitt frastjålet noe verktøy. En 28 år gammel mann blir like etter pågrepet av politiet.

**BYKLE: Husbrann på Hovden

09.48:** Les egen sak.

**SØGNE: Skadeverk i barnehage

12.41:** Politiet får melding om skadeverk på en lavvo ved Vedderheia barnehage. Det skal i tillegg være stjålet noen gjenstander fra stedet. Det opprettes sak på forholdet.

**FARSUND: Dødt rådyr i hagen

13.12:** En beboer i Farsund kommer hjem og finner et dødt rådyr i hagen sin. Han kontakter politiet som kontakter viltnemnda.

**TVEDESTRAND: Hensatt bil

13.12:** Tvedestrand kommune melder til politiet om en bil som står feilparkert ved Tjenna. I Tillegg er flere ruter knust og bilen er uten batteri. Politiet finner bileier og opplyser hvor bilen er.

**KRISTIANSAND: Knabbet veska

13.25:** Politiet får melding fra en mann som melder at han har blitt frastjålet en veske da han gikk av bussen. En person skal ha kommet løpende bakfra og røsket veska ut av hånden på fornærmede. Han kunne ikke gi en god beskrivelse på tyven, som løp i retning Samsen.

**ARENDAL: Tyveri fra bil

14.03:** Uvedkommende har knust en vindusrute på en firmabil og stjålet diverse småting. Bilen sto parkert i et parkeringshus i sentrum. Forholdet vil bli anmeldt.

**MANDAL: Stjålet kjennetegn

14.34:** Kjennetegnet PX 33852 er stjålet fra en bil i sentrum av Mandal.

**LYNGDAL: Full mann på biblioteket

15.36:** En beruset mann plager folk på biblioteket i kulturhuset i Lyngdal. En politipatrulje må frakte mannen hjem til bopel.

**VENNESLA: Truende person

16.21:** En person skal ha oppført seg truende ved en restaurant i Vennesla. Personen forlater stedet før politiet kommer, men personalet på restauranten vet hvem det er og ønsker å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Trailer sperret E 39 ved Vesterveien

16.52:** Les egen sak.

**VENNESLA: Stjålne skilter

17.29:** I løpet av natta har noen stjålet begge skiltene fra en bil som sto ved Samkom i Vennesla. Registreringsnummeret på skiltene er SC 77478

**ARENDAL: Fant elghund

18.03:** Det blir funnet en grå elghund med lenke hengende etter seg ved Nedenes i Arendal. Melder forteller at han kan ta vare på hannhunden en periode.

**KRISTIANSAND: Problemer?

19.00:** En kvinne ringer inn til politiet og sier at naboen har kontaktet henne med noen problemer. Politiet tar kontakt med naboen som det viser seg er litt forkjølet og har tråkket over. Etter en prat med politiet følte han seg bedre.

**ARENDAL: Innbrudd

19.02:** Det meldes at det i løpet av dagen har vært innbrudd i en bolig i Arendal sentrum. Det er brutt opp et kjøkkenvindu i første etasje. Det er stjålet to pc-er fra adressen.

**ARENDAL: Hensatt bil

19.04:** Det meldes at en mørk eldre bil er hensatt delvis ute i veibanen like før Stoa i Arendal. Politiet vil undersøke dette.

**SØGNE: Narkomistanke

19.31** : En politipatrulje kommer over en 29 år gammel kvinne i Søgne som de mistenker for kjøp og bruk av narkotika.

**KRISTIANSAND: Tatt uten gyldig førerkort

20.01:** En 30-åring blir stoppet av politiet og anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**VENNESLA: Rullet fram og tilbake i veibanen

20.22:** Politiet får flere meldinger om at en beruset person stenger Ålefjærveien, ved å rulle seg fram og tilbake i veibanen. Personen ble etter hvert kjørt til legevakta av noen som kjente vedkommende.

**VEGÅRSHEI: Dansk trailer i grøfta

21.24:** En politipatrulje kommer over en dansk trailer som har kjørt i grøfta. Redningsbil blir rekvirert. Trailersjåføren blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Mosby

21.34:** Det blir meldt om innbrudd i en bolig på Mosby. Boligen har stått tom en stund.

**MANDAL:

21.58:** Politiet får melding om at det står et vogntog, med nødblinken på, på E39 mellom Valand og Fjell. En patrulje blir sendt til stedet. Før patruljen ankommer, får politiet ny melding om at vogntoget er borte vekk.