VM-debuten varte i 40 sekunder

Beaver Creek (NTB): Jonathan Nordbotten kom ikke mer enn vel halvveis ned i slalåmtraseen før det gikk galt for ham i VM-debuten i Beaver Creek.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fem år gammel

Etter 40 sekunders kjøring, i den første virkelig vanskelige kombinasjonen i løypa, klarte han ikke å stokke skiene riktig. Dermed var VM-innsatsen over.

— Jeg kjørte ut, og det var noe dritt, for å si det slik. Det var ikke slik jeg hadde planlagt å få VM-debuten min. Dette var rett og slett dårlig. Jeg kan ikke si meg fornøyd med dette, sa Nordbotten til NTB på vei ut av bakken og målområdet.

— Jeg kom litt dårlig ut fra start, men følte jeg slapp på og kjørte bra i mellompartiet. I den vanskelige kombinasjonen har jeg kjørt bra på trening, men kanten tok litt tak i det jeg skulle prøve å dra med meg fart, og så slo skiene sammen, og jeg klarte ikke å veksle om skiene inn i den hårnålen, og da gikk det ut, forklarte han om uhellet.

— Hva tenker du nå?

— Det er ikke så mye å tenke på. Det hjelper jo ikke å knekke noe utstyr eller slå hardt i veggen, sa Nordbotten. Han var selvfølgelig veldig skuffet. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport