**RISØR: Uvettig trailerkjøring

02.07:** Politiet stopper en utenlandsk trailer på grunn av klager om uvettig kjøring. Fører blir formant om å skjerpe kjøringen.

**ARENDAL: Pågrepet etter innbrud

02.49:** Melding om innbrudd på bedriften Kitron i Kilsund. Et vindu er knust, og det er uvisst hva som er stjålet. En person på vei bort fra stedet blir pågrepet og transportert til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for marihuana

03.07:** Patrulje treffer på tre personer som mistenkes for besittelse av marihuana. De pågripes og settes i arresten og blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bedrift

05.02:** Grovt tyveri fra bedrift på Sjølyst. Et vindu er knust, og det er uvisst hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Stjal bilskilter

09.10:** To prøveskilt (PR 80) blir meldt stjålet fra en bil i Sørlandsparken.

**SONGDALEN: Bilskilt stjålet

09.30:** Bilskilt (PX 46571) blir meldt stjålet.

**GRIMSTAD: Sparker stjålet

12.00:** To sparker (sparkstøttinger) blir meldt stjålet fra Føreidsgate.

**TVEDESTRAND: Myntautomater ved Brun og Blid brutt opp

15.53:** Politiet får melding om at samtlige myntautomater til solstudioet Brun og Blid er brutt opp. Tyvene har brutt seg inn i tre automater og ett skap.

Det er trolig stjålet mindre pengebeløp.

**LINDESNES: Varslet om tungt lastet varebil

16.47:** Det blir varslet om en tungt lastet varebil på E 39 ved Molandsli på Lindesnes. Bilen blir stanset av en patrulje og sendt videre etter å ha blitt kontrollert.

**MANDAL: — Truet til seg pengebeløp

16.46:** Politiet får melding om at en mannlig beboer ved Mandal kommunale booppfølgingstjeneste skal ha truet til seg et pengebeløp fra en ansatt. Politiet blir sendt til stedet for å lete etter mannen.

**FROLAND: Kvinne slått av mann

18.36:** Ei 20 år gammel kvinne skal ha blitt slått ned av mannen sin på bopelen sin. Hun blir fraktet med ambulanse til Sørlandet sykehus for sjekk. Mannen er pågrepet av politiet.

**FINSLAND: Stjålne hester dukket opp igjen

19.04:** Det meldes om at to hester er stjålet fra innhegningen til en gård i Finsland, en Haflinger og en varmblodshest. Klokken 19.59 får politiet melding om at hestene er funnet bundet til noen trær ved et grustak på Kleveland.

**ARENDAL: Forfulgte BMW

20.46:** Politiet kjørte etter en BMW ved Birketveit på Fevik, i retning Nedenes. Patruljen mistet bilen av syne en periode, men klarte å stoppe den ved Blødekjær i Arendal. Sjåføren, en 18-åring, innrømmet fartsovertredelse og uaktsom kjøring. Mannen vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Dame stjal post

21.19:** Ei 24 år gammel kvinne stjal post fra et postkassestativ ved Blødekjær. Politiet pågrep kvinnen, og posten ble levert tilbake. Kvinnen var i besittelse av mindre mengder amfetamin.

**MANDAL: Slåsskamp med balltre på Rema

21.51:**