**KRISTIANSAND: Innbrudd

01.19:** Det skal ha vært et innbrudd på Torkelsmyra skole. Politiet har sikret sport fra stedet, men det er uvisst om noe er tatt.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

01.35:** En kvinne født i 1996 ble brakt inn fra fergeterminalen for besittelse av hasj.

**KRISTIANSAND: Bortvist

02.18:** Politiet bortviste en person som ikke ville gå fra en pub.

**KRISTIANSAND: Bruk av narkotika

02.59:** To personer ble pågrepet ved Voie ringvei for besittelse og bruk av narkotika.

**KVINESDAL: Innbrudd hos Coop

04.04:** En dør har blitt brutt opp på Coop Extra. Det er uvisst om noe er tatt, og politiet etterforsker saken.

**KRISTIANSAND: Brann i container

04.24:** En mann ble pågrepet etter en liten brann i en søppelcontainer utenfor Coop i Kristian IVs gate. KBR Kristiansand opplyste senere at de hadde slukket brannen.

**ARENDAL: Anmeldte sjåfør

04.25:** Patruljen anmeldte en fører for kjøring uten førerkort i Nygårdsveien. Bilen ble avskitet på grunn av begjæring.

**KRISTIANSAND: Kontroll ved barnehage

07.00-08.30:** Politiet har gjennomført flere kontroller med fokus på sikring av barn i bil til barnehager. — Det er utferdiget ni forenklede forelegg á kr. 2000,- for dårlig eller manglende sikring av barn, melder Agder poiltidistrikts operasjonssentral på Twitter.

**BYGLAND: Innbrudd i verktøycontainer

09.50:** Det meldes om innbrudd i verktøycontainer på Nånes i løpet av det siste døgnet. Det er også stjålet diesel fra lastebil.

**VENNESLA: Bil forsvant

10.37:** Tyveri av bil fra Kvernvollen i løpet av natten. Det er snakk om en Volvo V40, sølvfarget, med registreringsnummer PP 65062. **AUDNEDAL: Tyveri ved Spar

16.18:** Det kommer inn melding om tyveri av lommebok ved Spar i Konsmo.

**VENNESLA: Naskeri fra Rimi

16.28:** Fra Rimi Vennesla meldes det inn butikknaskeri.

**FLEKKEFJORD: Angrep politiet

17.42:** I forbindelse med en pågripelse av en dame går hun til angrep på politiet. - Hun blir dermed anmeldt for vold mot politiet, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, overbetjent Magne Storaker.

**KRISTIANSAND: Kranglete bleiekjøpere

17.02:** Polakker som ikke får kjøpe bleier lager bråk på Rema. Les mer i egen sak.

**LYNGDAL: Påstand om dårlig sikret last

17.45:** Et utenlandsk vogntog blir stoppet i Lyngdal, da en innringer mener det har dårlig sikret last. En sjekk fra politiet viser derimot at alt er ok.

**GRIMSTAD: Tyveri fra bil

17.46:** Melding om grovt tyveri fra en bil i Skolegaten i Grimstad. Det er ikke kjent hva som er borttatt. - Kort tid eter får vi melding om tyveri av en moped med kjennetegn PJ 9510 fra Storgaten, ikke langt unna, opplyser operasjonsleder Storaker.

**GRIMSTAD: Stjal veske fra 91-åring

18.30:** Politiet får inn melding om at en kvinne på 91 år er frastjålet sin veske av en forbisyklende person. Les mer i egen sak.

**SØGNE: Gutter i kamp

18.57:** Politiet får inn melding om klammeri mellmo flere gutter i Repstadveien. Ingen ytterligere informasjon er kommet etter dette.

**KRISTIANSAND: Årets første MC-velt

19.05:** En mann velter på motorsykkelen på E 39. Les mer i egen sak.'

**KRISTIANSAND: Angrep politiet

19.59:** I forbindelse med pågripelse av to personer i Tollbodgata i Kristiansand blir den ene anmeldt for vold mot politiet.

**LYNGDAL: Brann i hus

20.54:** Brannvesenet og politiet melder om brann i et hus i Vemestadlunden på Kvås i Lyngdal. Noe senere varsler Brannvesenet Sør Lyngdal at de jobber med etterslukking på stedet.