— Det har vært en veldig fin gjeng å være på tur med, så det var kjipt. Samtidig så var jeg ikke i form, så det gikk nok som det skulle, sier Nila Håkedal til Fædrelandsvennen onsdag kveld.

I TV 2-satsingen "Dropped - Heltenes kamp" blir idrettstjerner forlatt på farlig og avsidesliggende steder. Sammen skal de kjempe seg tilbake til sivilisasjonen, uten mat eller hjelpemidler som kart og kompass. Dag Otto Lauritzen fra Grimstad er programleder.

Les også:

Tapte mot "Lukkøye"

Håkedal har vært med i fem episoder, og måtte forlate konkurransen onsdag kveld.

Hun var med på det røde laget. De kom sist frem til sivilisasjonen etter å ha blitt "droppet" i nasjonalparken Aberdare i Kenya. Laget måtte ut i interne konkurranser. I den siste og avgjørende duellen tapte hun mot den tidligere proffbokseren Ole "Lukkøye" Klemetsen.

Den tidligere sandvolleyballspilleren angrer ikke på at hun deltok i konkurransen.

— Jeg er veldig glad for at jeg var med. Det har vært fantastiske naturopplevelser og jeg har møtt mange fine folk. Himalaya-turen er nok den jeg kommer til å huske best. Det var ikke så bra stemning og mange ble syke, men naturen var overveldende, det var veldig spesielt, sier Håkedal.

Andreassen med videre

Tidligere skiskytter Gunn Margit Andreassen fra Birkenes er fortsatt med i konkurransen. Nå er det kun to programmer igjen før finalen, som sendes på TV 2 om tre uker.