Det kommer fram i en pressemelding onsdag formiddag. Det er snakk om Raglamyrsenteret, som inntil nå har vært eid av Tvedt Eiendom. Overtakelsen skjer 2. mai.

I desember 2021 ble det kjent at Kristiansand-baserte God Driv AS hadde kjøpt Longhammarvegen 24 i Haugesund av Coop. Der etablerer Bauhaus nå et stort varehus som åpner til sommeren.

Satser utenfor Sørlandet

Nå kjøper selskapet også naboeiendommen Raglamyrsenteret.

– Vi ønsker å kunne tilby næringslokaler utenfor Kristiansand, og ser etter eiendommer langs kysten opp til Bergen samt opp til Grenlandsområdet, sier Tore Gustav Drivenes, arbeidende styreleder og eier i God Driv, til Fædrelandsvennen.

Han sier Raglamyrsenteret passer godt inn i strategien for å styrke posisjonen innenfor handel- og logistikkeiendom i Sør-Norge.

– Eiendommen har et stort utbyggingspotensial som vi vil utnytte etter hvert. Det er et spennende prosjekt, sier Drivenes.

Tvedt Eiendom, som nå selger Raglamyrsenteret, driver i dag blant annet MagasinBlaa i Stavanger og Tvedtsenteret.

– Vi selger Raglamyrsenteret for å fokusere på utvikling av våre eiendommer i Stavanger, sier administrerende direktør i Tvedt Eiendom, Siri Nybø, i pressemeldingen.

Hun forteller at eiendommen har vært eid av familiebedriften i nærmere 30 år.

– Vi er glad for at eiendommen i det videre skal forvaltes av God Driv som er en industriell eier, sier Nybø videre.

Flere prosjekter

Drivenes opplyser at prosessen med oppkjøpet startet for rundt et halvt års tid siden. Framover har de altså planer om å satse enda mer utenfor Sørlandet.

– Vi har noen prosjekter, som vi nå vil bruke tida til å se nærmere på. Det er eiendommer med utbyggingspotensial som vi ser etter, sier Drivenes.

Eiendommen Longhammarvegen 6 på Raglamyr i Haugesund er i dag helt utleid, og består av følgende butikker.

Skeidar, Sport Outlet, Kid, PetXL, VetXL, Haugli Bakeri og Home at Home. I tillegg skal butikken Holdbart inn på senteret i løpet av kort tid.

Saken oppdateres.