**GRIMSTAD: Laget bråk i sentrum

00.00:** En 17 åring måtte tilbringe natten i fyllearresten etter å ha lagt bråk i Storgaten i Grimstad.

**KRISTIANSAND: Berserk på 7-Eleven

00.01:** En ilter kar knuste glassdisken på 7-Eleven. Etter å ha bråkt fra seg løp han fra stedet. Politiet kikket etter mannen, men han var forsvunnet. Hendelsen vil bli fulgt opp etter helgen, og politiet vil gå igjennom butikkens video-overvåkning for å få fatt på gjerningsmannen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Bagehuset

00.13:** Uvedkomne har brutt seg inn på Bagehuset på Sagmyra. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet, og politiet vil fortsette etterforskningen til helgen.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for bråk

00.35:** Politiet rykket ut for å roe ned en mann som laget bråk i Vestre Strandgate. Mannen vil bli anmeldt for urostiftelse.

**KRISTIANSAND: Grisekjøring i sentrum

00.39:** Politiet fikk melding om at en person drev og spant rundt i en bil i Elvegata. Da politiet kom til stedet stakk bilføreren av, men lot bilen stå igjen. Bilen ble tauet inn av politiet, og sjåføren kan vente seg et oppgjør med lovens lange arm.

**ARENDAL: Vinglete mopedkjøring

00.35:** En mopedkjører vinglet rundt i veibanen ved Stoa. Politiet stoppet føreren, og tok ham med til legevakten for å avlegge en blodprøve. Gutten, som viste seg å være 16 år, vil mest sannsynlig bli siktet for promillekjøring.

**GRIMSTAD: Kranglete gjest

00.45:** En kranglete gjest måtte fjernes med makt fra Haven restaurant i Storgata. Den 39 år gamle mannen vil bli anmeldt for ikke å følge politiets anmodning om å fjerne seg, og han måtte også tilbringe natten i fyllearresten.

**ARENDAL: Satt fast i fjellhylle

01.34:** Røde Kors meldte fra om en gutt som satt fast i en fjellhylle i Arendal sentrum. Brannvesenet kom etter hvert til og fikk hjulpet gutten ned igjen.

**GRIMSTAD: Båt sprang lekk

01.38:** En 40 fots båt tok inn vann ved Hestnesøy. Redningsskøyten ble varslet og fikk ved hjelp av lenseutstyr ombord tømt båten for vann.

**VENNESLA: Bydde på juling

01.58:** En 36 år gammel beruset mann truet med å "ta" en annen med på kinarestauranten i Vennesla. Politiet kom til stedet og tok med seg mannen som truet.

**KRISTIANSAND: Døddrukken på bakken

02.26:** Politiet fant en mann som lå rett ut på bakken ved Havana. De tok ham med seg, og satte ham til tørk i fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Tatt for tagging

04.19:** En mann på 27 år ble pågrepet ved Solholmen skole, etter at han hadde tagget på skoleveggen.

**MANDAL: Hester på vidvanke

08.17:** Flere hester var kommet seg ut av innhegningen og løp rundt i nærheten av veien på Aurebekk. Eier ble varslet, og fikk hentet hestene.

**KRISTIANSAND: Laget kvalm på ferga

08.53:** Fire personer ble arrestert etter å ha lagt kvalme på englandsbåten. Blant annet skal de ha knust et ølglass i hodet på en jente.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

09.28:** Politiet kontrollerte en bil ved Fylkesmuseet på Kongsgård. I bilen satt to personer, en mann på 33 år og en kvinne på 23 år. Begge ble pågrepet for besittelse av narkotika.

**ARENDAL: Skrek i gjestehavna

09.31:** En mann stod og skreik fra en båt i gjestehavnet i Arendal. Politiet fikk ham i tale, og fikk roet ned mannen, som var tydelig beruset.

**ARENDAL: Tyveri fra bil

10.34:** I løpet av natten er det gjort innbrudd i en bil ved Sørlandet sykehus Arendal. Det er uklart hva som er borte.