KRISTIANSAND: — Det er typisk for påska. Det er mye smått, men også en del alvorlige hendelser. Det er en lang helg, med mer alkohol enn ellers, og det blir dermed mer bråk over hele linja, forteller operasjonsleder ved Agder Politidistrikt, Per Launes torsdag morgen.

Her er et utdrag fra nattens politilogg:

KRISTIANSAND: Rett før midnatt blir en blodig, beruset person funnet i Skippergata. Det viser seg at mannen har fått et epileptisk anfall og blir sendt til sykehus.

EVJE: Klage om slåssing på Dølen Pub klokken 00.54. To personer, en mann og en kvinne havner i klammeri på vei inn til hotellet. De to er tidligere bekjente.

RYGENE: Politiet får melding om festdeltakere knuser ruter på et busskur og går løs på biler i området klokken 01.02. Patrulje sendes til stedet, og finner en knust rute i bussbua.

BYGLAND: En 19 år gammel mann blir pågrepet for promillekjøring. Mannen blir tatt med inn til blodprøve og avhør.

KRISTIANSAND: Klokken 01.30 ber en dørvakt på Quarten Bar i Markensgate om assistanse fra politiet etter at en 20 år gammel mann har havnet i klammeri med en av vertene på utestedet. Manne blir anmeldt og vil bli bøtelagt. Ingen fysiske skader forekommer.

MANDAL: Klokken 01.40 blir det meldt om bråk på Pøbben i sentrum. En 20 år gammel mann blir nektet adgang til stedet. Mannen går etterpå umotivert løs på to personer på vei hjem, og vil bli anmeldt for forholdene.

TVEDESTRAND: På Godderstad i Tvedestrand meldes det om innbrudd i et hus klokken 01.15. Tyvene har knust en glassdør og tatt seg inn i entreen. De har deretter tatt med seg en lommbok fra en jakke i entreen. Det viser seg at gjerningsmennene er to 16 og 17 år gamle gutter fra ungdomshjemmet i nærheten, som senere tilstår tyveriet.

FARSUND: Melding om bil som har kjørt av veien ved skolen på Sundeveien. Politiet drar til stedet med hund og følger spor fra bilen. En 26 år gammel mann blir deretter pågrepet og vil bli anmeldt for promillekjøring. Det blir tatt blodprøve av mannen.

GRIMSTAD: Ved Countryklubben på Moi er det klokken 02.09 meldt inn slåssing på stedet. De to kamphanene fortsetter også slåsskampen senere på natten, da den ene oppsøker og bryter seg inn i huset til den andre i Sømsveien på Fevik.

ARENDAL: En 23 år gammel mann havner i klammeri med flere andre personer. 23-åringen blir anmeldt og kan forvente seg bot for forholdet.

ARENDAL: Klokken 03.25 får politiet i Arendal melding om innbrudd i en Expert-butikk. En Wolksvagen Passat er kjørt inn bak butikken og tyvene har fått med seg flatskjermer, mobiltelefoner og digitalkameraer til en betydelig verdi. Saken etterforskes videre av politiet i Arendal.

KRISTIANSAND: På utestedet Havana blir det klokken 03.45 meldt om to personer som slåss på utsiden. De to mennene er henholdsvis 25 og 21 år gamle.

KRISTIANSAND: Det blir meldt om innbrudd i en leilighet i Suldalsveien rett over klokken 09.00. Politipatrulje sendes til stedet.