**KRISTIANSAND: Fikk nesten ikke være med i taxi grunnet bråking

23.45** En person som hadde bestilt taxier til Svaleveien i Vågsbygd bråkte og kjeftet så mye at politiet måtte gripe inn. Personen fikk beskjed om å roe seg ned, hvis ikke fikk han ikke være med i taxien. Vedkommende ble roet ned av politiet.

**VENNESLA: Ungdomskrangel utenfor Prix

23.46** Patruljen måtte roe ned ungdommer som kranglet utenfor Prix på Moseidmoen.

**KRISTIANSAND: Mopedist mistenkt for mer enn promillekjøring

00.02** Politiet stoppet en 34 år gammel mann fra Mandal på moped i Kristian IVs gate. Mannen ble tatt med til lege for utvidet prøve, mistenkt for å ha kjørt mens han var påvirket av også andre rusmidler enn alkohol. Det er opprettet en trafikksak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Promillekjørte i båt ved Gravane

00.17** Politibåten stoppet en 44 år gammel mann fra Kristiansand som kjørte båt ved Gravane. Mannen ble tatt med til blåseprøve på politistasjonen, mistenkt for promillekjøring. Mannen ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Måtte legge mann i håndjern på Beverly Hills

00.21** En 20 år gammel mann fra Kristiansand var så kranglete på utestedet Beverly Hills at vaktene måtte legge han i håndjern til politiet kom. Mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelser og måtte tilbringe natten i arresten.

**RISØR: 16-årige jenter stupfulle

00.24** To 16 år gamle jenter var så fulle at de hadde problemer med å klare seg på egenhånd. Politiet fikk kontakt med foreldrene, som hentet de to. Den ene jenta var fra området, mens den andre var utenbys fra.

**FARSUND: Bilfører (60) promillekjørte ved Hanesundet

00.40** Politiet stoppet en 60 år gammel mann fra Farsund som er mistenkt for å ha promillekjørt. Mannen ble tatt med til lege for blodprøve, og det er opprettet en trafikksak for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Mann (44) promillekjørte i båt

00.48** Politibåten stoppet en 44 år gammel mann med lokal tilknytning ved havna i Kristiansand. Mannen ble tatt med til lege for å avlegge promilletest.

**RISØR: Yamarin stjålet

00.54** En lyseblå Yamarin 3200 med registreringsnummer AAY 170 og en 30 hestekrefters Yamaha-motor er stjålet fra flytebrygga utenfor politistasjonen. Båten er en 1996-modell. Forholdet vil bli anmeldt.

**FARSUND: Kjørte uten førerkort

00.59** En 20 år gammel mann fra Lyngdal vil bli anmeldt etter å ha kjørt uten gyldig førerkort på riksveg 651. **GRIMSTAD: Urinerte på kiosk under Nytelsesfestivalen

00.30** To personer urinerte på en kiosk, og en person drakk alkohol på offentlig sted under Nytelsesfestivalen. De tre vil få forelegg for episodene. De tre er en 20 år gammel mann fra Arendal, en 50 år gammel mann fra Lillesand og en 31 år gammel mann fra Stavanger.

**LYNGDAL: Tatt med slåsshanske etter krangling

00.50** To menn kranglet i Lyngdal, og da politiet kom viste det seg at den ene var i besittelse av en slåsshanske. De to, en på 21 år og en på 19 år, vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Klammeri med dørvakt på Beverly Hills

01.34** En mann på 18 år kom i klammeri med en dørvakt på Beverly Hills, og ble innbragt mistenkt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Brann i postkasse i Torridalsveien

01.32** Brannvesenet slukket en brann i en postkasse i Torridalsveien. Det var litt papir som hadde brent.

**MANDAL: Ubuden gjest stjal drikkvarer

01.45** En 18 år gammel mann fra Kristiansand tok seg inn på en privat fest i Store Elvegate og stjal diverse ting. Politiet pågrep mannen etterpå, og fant flere flasker med drikkevarer på mannen. 18-åringen vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slo ned to personer og en vakt

01.58** Tre menn ble tatt i arresten etter å ha medvirket til å slå ned to personer og en vakt i Tollbodgata. Mennene er anmeldt for ordensforstyrrelse, og vil bli bøtlagt. Mennene er en 18-åring fra Vennesla, en 26-åring fra Kristiansand og en 22-åring fra Lillesand.

**GRIMSTAD: Forlatt tilhenger hindret trafikken

02.05** I Holvika stod en forlatt tilhenger med materialer i og var til hinder for trafikken. Da politiet kom til stedet, var tilhengeren borte.

— Antakelig er det en bilfører som har fått problemer og satt fra seg tilhengeren. Så har han kommet tilbake og hentet den, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Til legevakt etter å ha blitt slått ned

02.43** En person ble kjørt til legevakta etter å ha blitt slått ned under slåssing i Havnegata. Politiet har noen mistenkte i saken, og vil antakelig følge opp saken videre.

**KRISTIANSAND: Hindret politiets arbeid ved Ernst hotell

02.54** Tre menn på henholdsvis 22, 22 og 20 år fra Kristiansand ble innbragt og vil bli bøtlagt etter å ha hindret politiets arbeid ved Ernst hotell.

**FARSUND: To tatt i promillekontroll

02.56** Politiet i Farsund hadde promillekontroll på fylkesveg 465, fylkesveg 43 og et par andre steder i Farsund. 26 førere ble kontrollert, hvorav en ble tatt for promillekjøring og en for kjøring uten gyldig førerkort.

**GRIMSTAD: Urinerte ved taxibua

03.05** En 42 år gammel mann fra Grimstad vil få bot etter å ha urinert opp etter taxibua.

**ARENDAL: Slåsskamp ved kulturhuset

03.29** Politiet fikk melding om slåsskamp ved kulturhuset, men da patruljen kom, var fuglene fløyet.

**FARSUND: Knakk nesa i slåsskamp

03.29** I pølsekø i Storgata oppstod det krangling som førte til slåsskamp. Resultatet var at en 23 år gammel mann fra Borhaug måtte til legevakt med brukket nese. En 21 år gammel mann har erkjent at han var med i slåsskampen, og er mistenkt i saken.

**KRISTIANSAND: Skadet etter slåsskamp ved Domkirka

03.40** En 23 år gammel mann ble skadet etter en slåsskamp i Kirkegata. Mannen blødde fra hodet og ble kjørt til legevakta. Gjerningsmannen er ukjent, men vitner vil bli avhørt senere.

**GRIMSTAD: Fant tre stjålne båter drivende

04.23** Tre båter ble funnet drivende utenfor Grimstad, og ble tauet til havna. Politiet undersøkte registreringsnummerne, og det viste seg at båtene var stjålet. Den ene eieren fortalte at båten hørte hjemme i båthavna " Lille Danmark" i Grimstad.

KRISTIANSAND: Promillekjørte på Hånes

04.33 Ei 28 år gammel dame kjørte vinglete ved Hydro Texaco og ble tatt i promillekontroll.

**VENNESLA: Kjørte uten gyldig førerkort

06.15** En 24 år gammel mann fra Vennesla kjørte uten gyldig førerkort i Vennesla sentrum. Mannen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: To gutter dyttet på vannet i slåsskamp

04.00** To gutter ble kjørt hjem av politiet da de ble dyttet i vannet ved havna i forbindelse med en slåsskamp.

— Det er ikke alltid så lett å få taxi når man er gjennomvåte, forklarer operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt.

RISØR: 16-åring falt fra veranda rett i asfalten

**ARENDAL: Hund drepte elleve rasehøns

08.02** Politiet fikk melding om et forferdelig spetakkel fra en hønsegård i Kystveien. Det viste seg at det var en hund som var kommet seg inn, og den hadde drept elleve av rasehønsene. Elleve andre høns var forsvunnet. Fuglehunden er i forvaring hos Viking, og eieren er kontaktet. Hønseeieren var ikke hjemme da episoden skjedde, og vil anmelde forholdet.

**VENNESLA: Fikk grevling i kjelleren

09.43** En beboer i Askedalsveien fikk en grevling i kjelleren som han ikke fikk ut. Dyret måtte avlives, og Viltnemnda er varslet.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset mann på stasjonen

10.16** Politiet bragte en mann til fyllearesten etter å ha funnet ham overstadig beruset på jernbanestasjonen.

**TVEDESTRAND: Blåste rødt i promillekontroll

10.08** En 28 år gammel mann fra Arendal blåste rødt da UP hadde promillekontroll på riksveg 416. Mannens førerkort ble beslaglagt, og han vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Sjikanerte ungjenter med rop

13.05** To berusede personer ropte sjikanerende ord mot ungjenter i Nedre Tyholmenvei. De to, som er i 40-årene og fra Østlandet, ble bortvist fra stedet.

FROLAND: 81-åring skadet i trafikkulykke

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hus

16.26** : Det har vært innbrudd i et hus på Topdalsveien på Tveit. Tyven har med hammer dradd ut vinduskarmen i andre etasje. Politiet vet foreløpig ikke hva som er stjålet for tyven har rotet rundt i huset. En politipatrulje er nå, klokken 17.30, på stedet.

**ARENDAL: Mann med kniv

16.18:** En 35 år gammel mann fra Arendal blir tatt med besittelse av kniv i Blødekjær. Mannen vil bli anmeldt.