ARENDAL: Mopedisten ble tatt hånd om av et vitne inntil politiet kom til stedet. Han skal ha vært synlig beruset, og ble kjørt til legevakta for å avlegge blodprøve. 18-åringen skal ha kommet uskadet fra hendelsen, som skjedde i 00.30-tiden.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet fra Kjevik

01.00:** En grå Citröen med registreringsnummer PC 86467 ble meldt stjålet fra Kristiansand lufthavn Kjevik.

**KRISTIANSAND: Fikk bot for urinering

01.30:** En 25 år gammel mann fra Kristiansand måtte ut med 4000 kroner i bot etter at han ble tatt på fersken da han urinerte i Rådhusgata.

**KRISTIANSAND: Slo og sparket dørvakter

01.40:** Politiet rykket ut til Caledonien Hotel etter melding om at en mann gikk til angrep på to kvinnelige dørvakter. Mistenkte, en kristiansander i midten av 20-årene, skal ha slått og sparket dørvaktene. Politiet snakket med ham, men tok ham ikke med inn til politistasjonen. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Truet politiet

02.10:** En mann i slutten av 30-årene fra Kristiansand ble lagt i drukkenskapsarresten da han oppførte seg truende mot politiet. Patruljen ble kontaktet av en drosjeeier som tidligere på kvelden hadde store problemer med mannen. Politiet fant mannen ved Luga grill, hvorpå kristiansanderen begynte å rive opp dørene til politibilen. Han skal samtidig ha skjelt ut tjenestemennene på det groveste. Ifølge operasjonsentralen vil mannen bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Kjørte på skjær i Auglandsbukta