SØGNE: Ved to-tiden natt til mandag ble det meldt om innbrudd hos Søgne Video. En eller flere personer med finlandshette ble observert bærende på plastsekker inn i en bil som var parkert inntil butikken. Politiet fikk bilnummeret av melder, og undersøkte saken. De søkte opp bilens eier og dro ut til adressen. Der ble tre personer påtruffet med tyvegodset, som i stort besto av tobakk og dvd-filmer. En 20 år gammel mann fra Søgne, en 19-åring fra Kristiansand og en 17 år gammel jente fra Søgne ble alle tatt med inn til arresten, og vil bli avhørt.

— Saken regnes mer eller mindre som oppklart, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder Politidistrikt.

HØVÅG: Kjørte uten gyldige skilter

03:00 - En 20 år gammel kar fra Søgne ble stanset av politiet på E18 natt til mandag. Prøvekjennemerkene var utgått på dato, og dermed var kjøringen like ulovlig som om bilen ikke skulle hatt skilter i det hele tatt.

LILLESAND: Sovna midt i krysset

05:31 - Politiet fant en 25 år gammel kvinne sovende i førersetet i bilen sin midt i Lillesand sentrum på morgenkvisten. Det lyktes ikke politiet å få liv i vedkommende, hun var tydelig påvirket av amfetamin eller piller, som det også ble funnet mindre mengder av i bilen.