KRISTIANSAND: — Hvis det er andre som mener at de har vært utsatt for overgrep fra tiltalte, vil jeg oppfordre dem til å melde fra til politiet, sier aktor Stina Sveier Nielsen.

51-åringen står tiltalt for å ha voldtatt fire kvinner på Agder. Tiltalen omfatter blant annet frihetsberøvelse, voldtekt, besittelse av og bruk av narkotika. I Kristiansand tingrett i dag forklarte en av de fire kvinnene seg for retten.

I tidsrommet mellom 15.-16. mars i fjor, skal tiltalte ha holdt kvinnen (42) innesperret i sitt eget hjem et sted på Sørlandet.

Kvinnen fortalte i retten gråtkvalt om hvordan tiltalte skal ha presset i henne amfetamin, og deretter voldtatt henne hver halvtime. Han skal i tillegg ha tent på håret hennes, slått henne gjentatte ganger med knyttneven og en vedkubbe, både i hodet og på kroppen.

— Jeg skal herpe trynet og hjemme ditt, skal han ha sagt til fornærmede. 51-åringen skal også ha truet kvinnen på livet, og fortalt at han skulle grave henne ned i hagen.

Etter å ha blitt torturert og voldtatt kontinuerlig et døgn, ble den 42 år gamle kvinnen bragt til voldtektsmottaket på legevakta i Kristiansand.

51-åringen stiller seg uforstående til tiltalen, og bedyrer sin uskyld.

— Min klient kjenner seg ikke igjen i beskrivelsen, sier 51-åringens forsvarer, Ole A. Rasmussen.