**ARENDAL: Fant bevisstløs mann

23.38** En person ble funnet liggende bevisstløs på bakken i Arendal sentrum. Politiet tror mannen var å beruset at han falt, og slo hodet i asfalten. Mannen ble brakt til sykehus med ambulanse.

**KRISTIANSAND: Slåssing ved Leopold

23.46** Politiet fikk melding om slåssing utenfor utestedet Leopold i Vestre Strandgate, men gemyttene hadde roet seg da patruljen kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Kranglet med dørvakt

01.34** En person ble vist bort fra Ernst hotell etter at vedkommende hadde kranglet med dørvaktene på stedet.

**KRISTIANSAND: Mer slåssing ved Leopold

01.54** Betjeningen på utestedet ba om bistand fra politiet etter at flere personer laget bråk. En 20-åring, som var til sjenanse for andre gjester, ble innbrakt til Kristiansand politistasjon. Han kan vente seg et forelegg for forholdet.

**KRISTIANSAND: Vendte tilbake til Ernst

02.08** Personen som en halv time tidligere var vist bort fra Ernst hotell, klarte ikke å holde seg borte lenge. Han begynte å krangle med dørvaktene igjen, noe som endte med at han ble satt i arresten. Mannen, en 20-åring fra Søgne, vil få et forelegg for bråket.

**KRISTIANSAND: Nektet å oppgi personalia

02.51** Nok en gang måtte politiet rykke ut til utestedet Leopold, etter at en 29-åring fra Grimstad kranglet med dørvaktene. Mannen nektet å oppgi personalia til politiet, og ble satt i arresten. Han vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kjørte bråkmaker hjem

03.09** Politiet måtte rykke ut til Tollbodgata etter melding om slåssing utenfor Bakgården bar. Gemyttene roet seg da politiet ankom, og en person ble kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Slåssing ved 7-Eleven

03.41** En slåsskamp utenfor 7-Eleven i Markens gate løste seg opp da politiet kom til stedet. Patruljen ble imidlertid i området for å dempe gemyttene.

**KRISTIANSAND: Ny slåsskamp

04.03** Politiet rykket ut til Parko i Vestre Strandgate etter melding om en slåsskamp. Bråket tok slutt da patruljen ankom.

**KRISTIANSAND: Ampert i Markens

04.09** Politiet fikk melding om amper stemning ved potetboden i Markens gate. Patruljen måtte oppholde seg i området for å kontrollere.

**KRISTIANSAND: Pågrepet for slåssing

04.44** To menn, en 23-åring og en 22-åring, ble pågrepet etter en slåsskamp utenfor 7-Eleven i Markens gate. Begge ble satt i arresten ved Kristiansand politistasjon, og vil bli anmeldt for forholdet. Ingen skal ha kommet til skade i slåsskampen.