STAVANGER: Familien Klemetsen lover dans til både mannlige og kvinnelige ansatte når de i kveld opptrer i Stavanger fengsel, ifølge Rogalands Avis. For bandet, som består av både lille og store John, i tillegg til Ole, står selvsagt «Jailhouse Rock» på spillelisten.

— Det sier seg vel selv. «Jailhouse Rock» pleier å bli svært godt mottatt. Det blir hovedsakelig den. Ønsker de noe annet skal vi nok finne på noe. Vi har et enormt repertoar med musikk for tre generasjoner, sier John Klemetsen til avisen.

- God venn av Magne

Far Klemetsen har hørt rykter om at Erling Havnå er i fengselet, og vil benytte anledningen til å få testet musklene til sønnen og den Nokas-dømte arendalitten.

— Ole gleder seg til å treffe ham siden broren Magne var en svært god venn av ham. Vi må prøve å få til en håndbakkonkurranse mellom Ole og Erling Havnå, sier han.

«Big John» frykter ikke tap, og sier at han har god tro på at sønnen slår den omtrent like kraftige Havnå.

— Det blir nok han Ole. Han er svært godt trent for tiden.

Finale

Overfor Dagbladet.no legger han til:

— Først skal Havnå få bryne seg på roadien vår - selvsagt har vi en egen roadie - og klarer han det går han til finalen der han møter Ole, sier John Klemetsen.

— Så drar vi vel «Jailhouse Rock» en gang til.

John Klemetsen understreker at familiebandet spiller gratis i Stavanger fengsel.

— Det er veldig kjekt å spille i fengselet og det er ikke alltid vi får så mye applaus som der. For en stund siden spilte vi på et sykehjem. Da vi var ferdige sa jeg til pasientene at de fikk ha god bedring. Da var det en av dem som reiste seg og sa: «Takk, i like måte».