**HÅNES: Knuste vinduer

0206:** Et vitne hørte at vinduer ble knust Vigvoll skole, Hånes. Når politiet kom på stedet fant de ut at tre vinduer knust. Ikke tegn til innbrudd, og hullene i vinduene var ikke store nok til at noen kunne kommet inn.

KRISTIANSAND: Sjåfør med promille

0306: En patrulje stoppet en bil i Setesdalsveien, ved Krossen bilservice. Sjåføren er mistenkt for å være påvirket av alkohol, og ble tatt med for å ta blodprøver. Sjåføren var ei 22 år gammel kvinne.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

0406:** Et vaktselskap meldte om innbrudd i hus i Steinkleva. Det er ennå ikke oversikt over hva som er blitt stjålet, for eierene var ikke hjemme.

**VENNESLA: Innbrudd på sportsgrossistfirma

08.18:** I løpet av natten har det vært et grovt tyveri på Scan Trade AS. Foreløpig er det usikkert hva som er blitt stjålet. Politiet undersøker saken.

**MANDAL: Innbrudd i bil

08.30:** Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd i en bil som stod utenfor Marnadal stasjon, i perioden 13.07 til 14.07. En Hilti batteridrill og vinkelsliper skal ha blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Stjal skjærgårdsskip

09.50:** Et skjærgårdsskip med 90 hesters Mercury-motor er blitt stjålet fra Nodeviga havn. Tyveriet vil bli anmeldt.

BIRKELAND: Kjørte i stykker gresset på idrettsanlegg

09.50: Politiet fikk melding om at noen hadde kjørt i stykker gresset på Birkenes idrettsanlegg. Kunstgresset skal også ha blitt ødelagt etter bilkjøringen. Birkenes idrettsanlegg er oppgitt over skadeverket.

KVINESDAL: Husbrann på Gjemlestad

GRIMSTAD: To mistet lappen etter råkjøring

**KRISTIANSAND: Kjørte fra politiet

23.28** Politiet ville stoppe en bil på Langenesveien, men sjåføren nektet og kjørte fra politiet.

— Vedkommende kom seg vekk. Vi har ikke registreringsnummeret, og det blir ikke letet mer etter bilen heller, sier operasjonsleder Roar Hansen.