KRISTIANSAND: Fikk øl-bot

22.50 En 19 år gammel gutt fikk 3000 kroner i bot for å ha drukket øl på offentlig sted. Øldrikkingen skjedde i krysset Festningsgaten/Dronningens gate. 19-åringen ble tatt med til politistasjonen, der han vedtok boten.

KRISTIANSAND: Krasjet i Elvegata

23.40. Ingen personer ble skadet da to biler kolliderte i Elvegaten, like ved Shell-stasjonen. En politipatrulje var på stedet, men trakk seg raskt tilbake.

KRISTIANSAND: Stjålet leiebil

Politiet i Kristiansand mottok i går en anmeldelse fra bilutleiefirmaet Avis på Gardermoen. En mann som bor i Kristiansand leide en leiebil-en Ford— på Gardermoen 4. april i år, og skulle etter avtalen levere den tilbake og betale 7. juni. Det har han ikke gjort, og vedkommende er anmeldt for underslag av bil. Politiet har ikke funnet verken mann eller bil.

LINDESNES: Rådyr påkjørt

01.00: En mann ringte politiet og fortalte at han hadde kjørt på et rådyr ved Fasseland. Bilisten gikk tilbake for å kikke etter dyret, men da var det borte. Viltnemnda tok over saken.

KRISTIANSAND: Trønder drakk øl

02.00: En 22 år gammel mann fra Trondheim fikk 3000 kroner i bot for å ha drukket øl i Markens. Mannen vedtok boten på stedet.

KRISTIANSAND: Saftig skilt-bot

02.00: Politiet i Kristiansand hadde i går kontroll ved et innkjøring forbudt-skilt i Tollbodgata. To personer fikk 4200 kroner i bot for å ignorere skiltet. Kontrollen fant sted etter klager fra naboer.

MANDAL: Slåss på pub

02.15: To 20 år gamle menn fra Mandals-området havnet i slåsskamp på en pub i Mandal. De to involverte troppet selv opp på politistasjonen for å forklare hva som hadde skjedd. Fornærmede hadde slengt med leppa og kalt gjerningsmannen «jævla homo». Han ble da så provosert at han gav fornærmede en springskalle. Fornærmede fikk skader på fortennene og mulig brukket nese. Gjerningsmannen innrømmer de faktiske forholdene, og kan vente seg en anmeldelse fra fornærmede 20-åring.

KRISTIANSAND: Stjal automater og sigaretter fra Spar på Åsane

KRISTIANSAND: Sov på legevakten

06.50: Politiet måtte hente en beruset person som lå og sov på en sofa på legevakten. Mannen ble satt i arresten.

KRISTIANSAND: Bil ramponert med handlevogn

08.40: Politiet får melding om at en bil som har stått parkert ved Spar-butikken på Justvik har blitt fullstendig ramponert i løpet av natten. Gjerningsmennene har slengt handlevogner inn front-og bakrute, og melderen tviler på at bilen noensinne blir i kjørbar stand igjen. Politiet har ikke fått vurdert skadene.

SØGNE: Tyveri i bil

10.00: Tyver brøt seg i løpet av natten inn i en bil som stod parkert ved Lyngemyr hytteområde i Søgne. En rute er knust, og hanskerommet var åpent. Politiet har ikke oversikt over hva som er stjålet.

MANDAL: Vilt knivslagsmål i Mandal sentrum