GRIMSTAD: Knust bilrute

09.40 Politiet får melding om at bakruten på en Skoda Octavia er blitt knust i løpet av natten. Bilen stod parkert på Vik. Eier av bilen anmelder forholdet.

RISØR: To påhengsmotorer tatt

10.15 Politiet får melding om at to påhengsmotorer er blitt stjålet fra en kommunal brygge ved Sanden. Påhengsmotorene var på 5 HK og 20 KH.

IVELAND: Innbrudd på hytte

10.20 Politiet får melding om at det har vært innbrudd i en hytte ved Kilefjorden. Innbruddstyver har fått med seg antikke gjenstander, blant annet to geværer. Vennesla lensmannskontor etterforsker saken.

GRIMSTAD: Stjal motorsykkel

10.40 Politiet får melding om at en mann i løpet av natten er blitt frastjålet motorsykkelen sin. Sykkelen hadde registreringsnummer SF337, og stod parkert ved eierens bopel ved Roresanden.

KRISTIANSAND: Biltyveri

12.10 Politiet får melding om at en bil har blitt stjålet i Skogveien. Bilen er rød og har registreringsnummer PP38566

KRISTIANSAND: Promillekjøring

12.40 Politiet stopper en kvinnelig sjåfør ved Strai på Riksvei 9. De mistenker at kvinnen, som er 23 år og kommer fra Lyngdal, har kjørt påvirket av medikamenter eller narkotika. Politiet vil ta en utvidet blodprøve av kvinnen.

ARENDAL: Brøt hviletid reglementet

12.55 Politiet får melding fra Arendal trafikkstasjon om at de har stoppet et vogntog der sjåføren har brutt bestemmelsene for kjøre og hviletid. Førerkortet til mannen blir inndradd.