ARENDAL: — Vi var overlegne fra første stund, og det ble ikke noen ordentlig kamp. Vi var veldig mye bedre enn Fløy i dag - egentlig burde vi scoret flere mål, men vi klarte ikke helt å holde oppe presset etter pause, sier Øyestad-trener Preben Jørgensen.Akkurat det var kanskje ikke så rart, med firemålsledelse etter halvspilt kamp. Målene i første omgang kom to og to, etter 12 og 13 minutter og så igjen etter 33 og 34 minutter. Da Øyestad i tillegg fikk 5-0 ett minutt ut i 2. omgang, falt Fløy helt sammen, ifølge Fløy-oppmann Rolf Guttormsen.- Lufta gikk helt ut av oss etter 0-5, men det var ikke mye guts igjen i Øyestad heller da. Vi var egentlig bare inne i kampen det første kvarteret, og leverte en dårlig kamp, sier Guttormsen, som fikk se laget sitt komme under med ett mål til før de reduserte til 1-6 fire minutter før slutt.Fløy-trener Paul Richardsen punkterte lungen under forrige kamp mot Jerv, og slapp ut fra sykehuset like før kampstart.- Vi blir svekket av at Paul ikke er med, helt klart. Jeg er ingen trener, og da går det fort dårlig. Men 1-6 var i meste laget ut fra våre egne forventninger før kampen. Stemninga var god på vei bort, men nå er vi glad for at det er ferie, sier Guttormsen.KAMPFAKTA:Øyestad - Fløy 6-1 (4-0)1-0: Erik Songe Møller (12)2-0: Dan Jørgensen (13)3-0: Steinar Gitmark (33)4-0: Stein Olaf Olsbu (34)5-0: Stein Olaf Olsbu (46)6-0: Erik Songe Møller (70)6-1: Svein Eskil Kristiansen (86)Gult kort: Børge Botterli, Øyestad, Lennart Pedersen, Jostein Håland, Jan Martin Hansen og Svein Eskil Kristiansen, FløyDommer: Karl Anders Sletten, TveitBØRSEN:3 POENG: Steinar Gitmark, Øyestad2 POENG: Erik Songe Møller, Øyestad1 POENG: Bjørn Johnsen, Øyestad