GRIMSTAD: Mopedisten, en 17 år gammel gutt fra Kristiansand, veltet på E18 like ved avkjørselen til Molland. Han kom fra ulykken uten fysiske skader, men ble tatt med til legevakten for å avlegge utvidet blodprøve. Til politipatruljen som kom til stedet innrømmet gutten at han hadde stjålet mopeden i Lillesand. Han kan vente seg en reaksjon fra ordensmakten.

Bil stjålet og funnet

KRISTIANSAND: En time før midnatt meldte en kristiansandskvinne fra til politiet om at bilen hennes var blitt stjålet fra Marinetomta i løpet av helga. Kort tid etter fant politiet bilen i Holum i Mandal. En 27 år gammel mann fra Kristiansand som politiet kjente fra før, erkjente både tyveriet av bilen og å ha kjørt uten førerkort.

Innbrudd i Blomsterhallen

KRISTIANSAND: Klokken 02 fikk politiet melding om at tyver hadde brutt seg opp i Blomsterhallen ved Grim torv. Tyvene hadde fjernet låssylinderen i en dør, og fått med seg skillemynt. Politiet etterforsker saken mandag.

Verdifullt verktøy stjålet

FROLAND: Tyver har også vært inne hos Froland karosseri og bilpleie i løpet av helga. Verktøy for store verdier skal være stjålet. Lensmannen i Froland er på stedet mandag formiddag.