For å se reportasje fra TvSør klikk på linken nederst i artikkelen.

Etter råd fra sin lege vil kronprinsessen ta det med ro i en periode fremover. Situasjonen er ikke dramatisk, men legens råd vil kunne medføre endringer i hennes program, går det fram av en pressemelding fra kongehuset.

Kronprinsessen oppholder seg for tiden i Kristiansand, der hun tirsdag skal være til stede ved åpningen av Barnefilmfestivalen. Programmet for kronprinsessen på filmfestivalen er noe redusert, får Fædrelandsvennens nettavis opplyst.

Også kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra og Mette-Marits sønn Marius er i Kristiansand. Kronprinsen kom direkte fra en tur til Nord-Norge i helga. Under oppholdet i Kristiansand bor familien hos kronprinsessens mor, Marit Tjessem.

Onsdag skal kronprinsesse Mette-Marit etter planen åpne en utstilling om 1905 på Kvinnemuseet på Kongsvinger, men ifølge informasjonssjef Astrid Versto ved Slottet er det ikke tatt noen avgjørelse om kronprinsessen eventuelt må avlyse dette arrangementet. Torsdag skal dronning Sonja og hennes svigerdatter etter planen være til stede ved åpningen av en utstilling på Folkemuseet i Oslo.

Tidligere mandag ble det opplyst at det danske kronprinsparet venter sitt første barn i oktober. (©NTB og Fædrelandsvennen)

For å se videoen må du ha programmet Windows Media Player.