Beruset sønn arrestert

KRISTIANSAND: Like før klokken 23 ringte en fortvilet mor til politiet for å få hjelp med en beruset sønn. Da patruljen prøvde å skaffe alternativ overnatting for sønnnen slo han seg vrang, og politiet satte mannen i drukkenskapsarresten. Det ble også funnet narkotiske tabletter på den 36 år gamle kristiansanderen, og mannen må forklare seg for forholdet fredag.

Tatt på fersken i blomsterbutikk

VENNESLA: En 28 år gammel mann fra Vennesla ble tatt på fersk gjerning da han brøt seg inn i blomsterbutikken Interflora natt til fredag. Mannen hadde knust en rute og veltet kasseapparatet da politiet kom til stedet. Han ble satt i arresten i Kristiansand, og skal avhøres fredag.

Stoppet med promille

KRISTIANSAND: En dansk borger ble stoppet av politiet da han kjørte i land fra danskeferja like over midnatt. Politiet hadde mistanke om at den 41 år gamle mannen hadde drukket for mye til å kjøre bil, og han ble rutinemessig tatt blodprøve av.

Ruteknusing i Arendal

ARENDAL: Like over klokken 03 knuste ungdommer ruter hos McDonald´s i Arendal. Ifølge operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt er det tredje gangen på en måned at restauranten har fått ruter knust. Da politiet kom til stedet var ungdommene forsvunnet. Politiet har ingen mistenkte for forholdet.

Sovnet bak rattet

IVELAND: Klokken 06.45 meldte en bilist fra til politiet om at en mannsperson hang over rattet på en bil i veikanten ved Frikstad-krysset. Politiet fant en 35 år gammel mann fra Vennesla som de visste ikke hadde lappen. Mannnen er mistenkt for promillekjøring, og ble tatt blodprøve av.