FLEKKEFJORD: Ifølge meldingen var mannen kraftig beruset. Brannvesenet i Flekkefjord ble varslet, men mannen kom seg på land ved egen hjelp.

— Ifølge vitner var han sørpe full, forteller Arne Arnesen, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

Den 27 år gamle mannen fra Flekkefjord ble tatt inn på politistasjonen og deretter kjørt hjem. Men dette stoppet ikke brohopperen. For klokken 01.55 fikk politiet inn melding om at en mann var slått ned i Flekkefjord sentrum. Dette viste seg å være den samme mannen som tidligere hadde hoppet fra broa.

— 27-åringen ble slått ned av en tysk statsborger. Brohopperen hadde elget seg inn på kjæresten til tyskeren. Tyskeren mente han slo som en forsvarshandling, sier Arnesen.

Brohopperen fikk i følge Arnesen et skikkelig kutt i hodet, og ble kjørt med ambulanse til legevakten der såret ble sydd. 27-åringen ble lagt inn på Sørlandet Sykehus Flekkefjord for observasjon.

— Tyskeren kommer inn til avhør i dag for å forklare seg i saken, forteller Arnesen.

Bil på taket

SØGNE: En bil havnet på taket etter å ha kjørt ut i en sving på Repstadveien ved Lunde i Søgne klokken 02.50. natt til lørdag. Det var to personer i bilen, en ung kvinne og en ung mann. Mannen stakk fra stedet kort etter ulykken, etter først å ha sittet i veikanten på ulykkesstedet. Kvinnen ble kjørt i ambulanse til Sørlandet Sykehus Kristiansand. I følge politiet var hun skadet, og hadde mye blod på seg etter ulykken.

— Det er noe uklart hvem som førte bilen, derfor ble det tatt blodprøve av kvinnen, sier Arne Arnesen, operasjonsleder ved Agder Politidistrikt.

Ut fra spor på stedet tyder det på at bilen har hatt høy fart. Bilen har kommet for langt ut av veien i en sving, fått skrens, og gått med venstre side i mot en lyktestolpe, før den havnet på taket.

— Vi leter etter mannen nå i dag. Kvinnen har nektet å oppgi hvem som kjørte bilen, forteller Arnesen.

Kollisjon på Vesterveien

KRISTIANSAND: To biler kolliderte på Vesterveien ved 01.30-tiden natt til lørdag. Kollisjonen skjedde i forbindelse med filskifte. Den ene bilen gikk i autovernet og det ble store materielle skader. Viking var på stedet og fjernet den ene bilen. Det oppstod ingen personskader i ulykken.

Knuste frontrute på buss

KRISTIANSAND: Klokken 00.28 natt til lørdag knuste en ung gutt frontruta på en buss som stod parkert ved rutebilstasjonen i Kristiansand.

— Gutten kastet noe inn i ruta slik at den knuste. Han sprang fra stedet, og vi fikk ikke fatt i ham. AS Bussen vil anmelde forholdet, sier Arne Arnesen, operasjonsleder ved Agder Politidistrikt.

Funnet drivende fem nautiske mil fra land

FLEKKEFJORD: En 25 år gammel mann ringte klokken 04.07 til politiet natt til lørdag og sa han hadde gått tom for bensin. Mannen opplyste at han befant seg i Hidrasund utenfor Flekkefjord i en skjærgårdsjeep. Mannen virket beruset.

Politiet kontaktet Hovedredningssentralen på Sola som sendte ut en båt fra kystoppsynet.

— De fant Oslo-mannen drivende i båten fem nautiske mil fra land, langt ute på åpnet hav, forteller Arne Arnesen, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

Mannen skal ha forsøkt å ta seg fram til Berefjord. Da mannen kom i land i Flekkefjord ved halv 7-tiden virket mannen fortsatt beruset. Han ble møtt av en politipatrulje som tok han med til legevakten i Flekkefjord for blodprøve.