**KRISTIANSAND: Syv tatt for drikking på offentlig sted

00.00** I tiden omkring midnatt ble det skrevet ut syv forelegg for drikking på offentlig sted. — Samtlige til menn i alderen 18 til 46, som blir bøtelagt med mellom tre- og fire tusen kroner, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt.

SØGNE: GJENGBRÅK PÅ BUSS

KRISTIANSAND: Pågrepet for drikking

01.10 To menn pågripes i Markens for drikking på offentlig sted. Mennene tas inn på stasjonen og blir bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Beruset bilfører i parkeringshus

01.13** Vakter på Parko melder om en angivelig beruset bilfører som har vært borti en parkert bil. Mannen holdes igjen til politiet kommer. - De nødvendige prøver er tatt og vi mistenker mannen for promillekjøring. Han er 20 år og kommer fra Kristiansand, sier Bjarne Bakken.

**KRISTIANSAND: Ville sove på gata

01.24** Melding om en overstadig beruset person som prøver å legge seg til å sove i Henrik Wergelandsgate. Det sendes ut en patrulje, som får hjulpet mannen opp. Han kommer seg imidlertid videre for egen maskin.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

01.30** En politipatrulje på Hellemyr stanser og pågriper en person, mistenkt for promillekjøring. Mannen er 48 år gammel og hjemmehørende i Kristiansand.

MANDAL: HAVNET I SJØEN ETTER POLITIJAKT

KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.56 En patrulje plukker opp en overstadig beruset person utenfor Fønix kino. Mannen får skyss hjem for å sove ut rusen.

**KRISTIANSAND: Innbringes for fyll

01.56** Politiet innbringer en ung mann for fyll, fra Henrik Wergelandsgate. Mennen er 18 år.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos frisør

01.50** Det meldes om innbrudd på en frisørsalong i Marviksveien på Lund. - Det er blitt stjålet diverse frisørvarer, sier operasjonsleder Bjarne Bakken.

**KRISTIANSAND: Provoserte på Markens

02.00** Politiet innbringer en 21 år gammel kristiansandsmann fra Markens. Mannen er anmeldt for provoserende oppførsel.

**LILLESAND: Pågripes med hasj

02.08** En patrulje i Lillesand pågriper en 19 år gammel mann som er i besittelse av hasj. Mannen er fra Lillesand, og fikk tilbringe natten i arrest. - Saken etterforskes videre, opplyser operasjonsleder Bakken.

KRISTIANSAND: Fra hotell til arrest

02.30 Politiet rykker ut og pågriper en person på Hotel Norge. Mannen har vært vanskelig og skapt problemer på hotellet.

**KRISTIANSAND: Beruset og kranglete

03.00** En beruset 24-åring fra Kristiansand bringes inn fra Rådhusgata. Mannen nektet å etterkomme pålegg fra politiet og måtte tilbringe natten på stasjonen.

**KRISTIANSAND: Sparket inn dører

03.45** Poltiet får melding om at en ubuden gjest har troppet opp hos en kvinne i Kirsten Flagstads vei. Han har sparket inn to dører - ytterdøren og vindfangdøren. - Her er det snakk om en kjent gjerningsmann, så vedkommende vil bli anmeldt for forholdet, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

03.40** En patrulje innbringer to menn fra Markens som følge av ordensforstyrrelse. Mennene er 21 og 23 år.

MANDAL: FULL MANN GIKK FEIL

MANDAL: TENTE PÅ BOLIGHUS