FARSUND:

— Vi vet ikke hvem som står bak, men mener det kan være samme personer som sto for liknende innbrudd for et par uker siden, sier politioverbetjent Alv Lundegaard ved lensmannskontoret i Farsund.

Natt til tirsdag slo tobakkstyvene til mot Kaperkiosken midt i Farsund sentrum og mot Narvesen i Vanse. Begge disse forretningene ble frastjålet store mengder med tobakksvarer for mindre enn to uker siden. Denne gangen fikk tyvene med seg tobakksvarer for 100.000 kroner fra Kaperkiosken og for 90.000 kroner fra Narvesen-kiosken. I tillegg ble spilleautomater tømt ved hjelp av vinkelsliper, i tillegg til at det ble tatt noen mobiltelefoner.

— Det er samme modus i disse innbruddene som i innbruddene for en tid tilbake. Det er grunnen til at vi tror det er samme gjerningspersoner. Om det er lokale folk eller andre som står bak har jeg ikke grunnlag for å spekulere i, sier Lundegaard.

Også ved Dags Marked i Lauervik var det innbrudd natt til tirsdag. Her ble det stjålet et mindre pengebeløp fra kassaapparatet.

TOM ARILD STØLE