**LINDESNES: Brann i bolig

23.27** Politi og brannmannskap rykket ut etter å ha mottatt melding om brann i en bolig på Lindesnes. Politiet kontaktet straks husets eier, som kunne opplyse at hele familien hadde kommet velberget ut.

— Brannvesenet var igang med å slukke brannen klokken 23.33 og fikk raskt kontroll over brannen, opplyser Solås til fvn.no.

Familien i huset skal ha kjent røyklukt, lokalisert brannstedet og lukket døren til rommet, og på den måten hindret brannens videre utviling.

Huset er imidlertid foreløpig ikke mulig å oppholde seg i, og husets famile har fått husly hos naboer på stedet inntil videre.

Brannårsaken er foreløpig ukjent.

**ARENDAL: Tyveri fra bolig

23.50** Politiet mottok melding om innbrudd og tyveri fra en bolig i Lomviveien i Arendal. Etter å ha kommet hjem fra julefeiringen oppdaget familien at et vindu til et av soverommenei huset var blitt brutt opp. En lommeboken ble rapportert stjålet etter innbruddet. Politiet etterforsker saken videre.

**KRISTIANSAND: Mann satt i arresten

02.29** En 53 år gammel mann fra Kristiansand fikk et møte med lovens lange arm etter å ha lusket rundt i nattens mulm og mørke i Vågsbygveien.

Flere meldte fra til politiet om den mistenksomme mannen, som fant det for godt å valse rundt i hage og skur til beboere i området.

— Vi sendte en patrulje til stedet, som etter en stund, fant en mann som passet det oppgitte signalementet, opplyser Solås.

Den 53 år gamle mannen var i besittelse av flere lommebøker, som han ikke kunne gjøre rede for. I tillegg hadde mannen med seg en sykkel med en verktøykasse, som han også nektet enhver befatning med.

— Mannen ble innbrakt til arresten, mistenkt for tyveri og saken etterforskes nå videre av politiet, sier Solås.

**GRIMSTAD: Skadeverk på bokforretning

04.28** ET vindu på Norlie bokhandel i Storgata i Grimstad er blitt knust. Foreløpig ser det ikke ut til at noe er tatt fra stedet, og at det dermed dreier seg om et rent skadeverk på stedet.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

11:56** En rød Volkswagen Corrado blir meldt stjålet til politiet. Bilen stod på parkert på en fellesparkering utenfor Gullveien 17 i Kristiansand. Tyveriet skal ha skjedd i tidsrommet 23-24. desember. Bilen har registreringsnummer RZ 18665.