kristiansand: — De får masse ferske fine råvarer. Litt fra fjøset og litt fra havet, sier Reino Kristiansen. Kjøkkensjefen fra Hotel Norge leder kokkecupen som foregår i Tresse både i dag og i morgen.Ettersom Smaksfestivalen er lagt på is for andre året, syntes Vannfestivalen at det var på tide å innlede et samarbeid med Kokkecupen.- Dette er tredje året vi arrangerer kokkecup, og vi har tolv deltakere fra hele landsdelen, sier Kristiansen. Kokkecupen går over to dager, og deltagerne får fire timer på seg til å sette opp meny og å stelle i stand lekre retter.- Vi prøver å gjøre det publikumsvennlig ved å henge opp menyen til hver enkelt, samtidig som de ferdige produktene stilles ut. Alle som vil kan komme og se, sier Kristiansen.Kokketeltet har også noe for barna:- Vi blir en del av aktivitetene hvor de får klippekort til flere ting. På denne posten får de kokkehatt, og så får de lage sin egen milkshake, sier Kristiansen.