Stakk fra innbruddsforsøk

ARENDAL: Klokken 03.16 meldte et vaktselskap fra til politiet om et innbruddsforsøk på Lunderød skole i Arendal. Vekterne observerte noen personersom løp fra stedet. Personene hadde ikke kommet seg inn på skolen, og politiet har heller ikke pågrepet noen for forholdet.

35-åring knuste vindu

TVEDESTRAND: Politiet fikk i 04.30-tiden melding om innbrudd i Reidar Kristensens sportsforretning i Tvedestrand. Tyven knuste et vindu, og vitner så en bil som kjørte fra stedet. En time senere pågrep politiet en 35 år gammel mann fra Tvedestrand med en stjålet bil. Han innrømmet innbruddet, og ble kjørt til arresten i Arendal. 35-åringen vil bli avhørt om forholdene fredag, opplyser operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.

Bil stjålet

SØGNE: Også i Søgne har det vært innbrudd i løpet av natta. En hvit Opel Combo med registreringsnummer PP 11488 er stjålet fra en bedrift i Birkedalsveien. Tyvene flyttet også på en hjullaster. Den stod et par meter utenfor lagerbygget da tyveriet ble oppdaget i 07-tiden fredag morgen.

Brøt opp vindu

GRIMSTAD: Et vindu er brutt opp hos Direktmedia i Reddalsveien i løpet av natta. Foreløpig er det ikke meldt om at noe er stjålet fra bedriften.

Mye fyrverkeri-bråk

Politiet har fått en rekke meldinger om støy og bråk i forbindelse fyrverkeri i natt. Ingen personer er tatt for forholdene, ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.