KRISTIANSAND:

Derfor starter et omfattende søk i Tananger utenfor Stavanger i dag.

— Agderpolitiets etterforskning viste at Ann Helen Karlsen sist ble sett i Stavanger. Vår etterforskning viser at hun sist ble observert i Tananger, forteller etterforskningsleder Ernst K. Rossebø.

Politiet i Stavanger overtok saken for en måned siden. Politiet setter i dag i gang en omfattende leteaksjon i området der lillesandskvinnen Ann Helen Karlsen (36) forsvant, med dykkere fra brannvesenet og letemannskaper fra Forsvaret og frivillige organisasjoner. - Vi kom relativt nylig fram til at de siste sporene etter Karlsen stopper i Tananger. Derfor setter vi nå i gang en omfattende leteaksjon, forklarer Rossebø.

Ifølge Rossebø er det ingen mistenkte i saken, og politiet holder alle muligheter åpne. I verste fall er det snakk om drap. Rossebø har ikke helt oversikten over hvor stort område som nå skal gjennomsøkes, men det er snakk om flere kvadratkilometer.

— Vi vil prøve å undersøke området så nøye som vi kan med de folkene som blir tilgjengelige. Politiet skal også søke i sjøen.

— Vi må avgrense søket i sjøen, og konsentrere oss om det området hvor hun kan ha falt eller blitt dumpet i sjøen, forteller Rossebø. GERT OVE MOLLESTAD