Det opplyste United i en børsmelding søndag.

Glazer, som fra før eier NFL-laget Tampa Bay Buccaneers, har over tid kjøpt United-aksjer slik at han nå eier 28 prosent, og et formelt tilbud om overtakelse av klubben ble i oktober avvist av United-styret.

Ifølge britisk presse var det tilbudet verd om lag 7,8 milliarder kroner, men det ble avvist fordi styret mente at han i for stor grad baserte seg på lånte penger. I desember varslet Glazer at han var villig til å gjøre en rekke strukturelle endringer i overtakelsesplanen, og det er nå gjort.

– Vi har nå fått et detaljert forslag som avhengig av visse forutsetninger kan danne basis for et tilbud om overtakelse av Manchester United, skrev United-styret i sin melding.

– Videre opplysninger vil bli gitt i tidens fylde.

Det er ikke kjent hva endringene består i, men United-tilhengerne er like lite glade for det nye tilbudet som de var for det gamle.

– Forstår ikke denne mannen ordet «nei»? Vi har gjort det tindrende klart hva vi mener om ham. Vi vil ikke at han skal involvere seg i klubben vår. Vi ser ikke hvordan han på noen måte kan gavne klubben, sa Jules Spencer som er formann i Independent Manchester United Supporters’ Association.

Tilhengergruppene gjorde sitt beste for å påvirke styret til å avvise Glazers første framstøt i fjor høst.

Da det tilbudet ble avvist, brukte for øvrig Glazer sin stemmemakt til å få tre United-styremedlemmer fjernet på årsmøtet før jul.