SØGNE: — Et par av tipsene virker veldig interessante. Dette er folk som tydelig har peiling, og som navngir andre personer som kan vite noe om det som skjedde, sier programleder Per Asle Rustad fra TVNorge, som nå har fakset over en liste med fire navn til lensmannskontoret. Søgne-lensmann Terje Pedersen bekrefter at han vil få sjekket ut tipsene ganske raskt.

— Noen av tipsene inneholder ting som er verdt å sjekke ut, sier Pedersen.

— Når vil det blir gjort?

— Vi håper å få gjort det rett over helgen, svarer lensmannen.

Fædrelandsvennen skrev torsdag at lensmann Pedersen har besluttet å ta kontakt med klarsynte Deborah Borgen, som søndag deltok i programmet «Fornemmelse for mord». Borgen fortalte der at hun har viktig informasjon hun vil dele med politiet etter at Søgne-kvinnen Ragnhild Sandvold ble funnet død i sin egen fryseboks i juli 1999. Lensmannen vil kontakte kvinnen i løpet av uka.

— Hun fikk klare bilder av gjerningspersoner og motivet som lå bak. Hun føler hun har gode signalementer, som skal gjøre det mulig for lensmannen å dra kjensel på personene, sier programleder Rustad.

Vanligvis får redaksjonen 30-40 tips etter et program, men denne gang synes det som svært få kjenner til hva som egentlig skjedde i saken. Politiets etterforsking endte med at Riksadvokaten henla saken som intet straffbart forhold i mai 2002. Programmet sist søndag var det tredje meste sette på kanalen i løpet av uka med en oppslutning på 264.000 seere, ifølge Norsk Gallups måling.