**TVEDESTRAND: Butikktyv

12.05:** En vekter melder at de har tatt en butikktyv hos Prix i Tvedestrand. En16 år gammel gutt mistenkes for å ha stjålet noe sjokolade. Han ble stoppet dahan var på vei ut av butikken sammen med flere andre gutter.

ARENDAL : Arbeidsulykke

LILLESAND: Teppesvindel

**ARENDAL: Frastjålet lommebok

14.22:** En person er blitt frastjålet lommeboka ved Jernbanestasjonen i Arendal.Fornærmede navngir en gjerningsmann. Noe senere finner politiet nevntegjerningsmann hjemme hos en annen person. Der finner de også 30 gram hasj, såbegge blir pågrepet med mistanke om besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Stakk fra bensinregning

14.42:** en polsk hvit Caravelle stakk av etter å ha fylt drivstoff for 1.100kroner ved Shell på Vige. Politiet har hatt patrulje ute for å se etter bilen utenresultat.

BYGLAND: Stjal tomflasker

I løpet av natten har uvedkommende stjålet med seg flere bruskasser ogtomflasker for flere hundre kroner. Kassene sto på lasterampa på baksiden avJoker-butikken i Bygland.

KRISTIANSAND: Påkjørsel bakfra

BIRKENES : Brann på soverommet

**KRISTIANSAND: Innbrudd i biler

19.02:** Det meldes at det i løpet av den siste timen har vært innbrudd i tobiler som sto ved Hellemyr skole. Begge bilene har knust sidevindu og det skalvære tatt diverse bankkort og Iphone fra begge bilene.

KRISTIANSAND: Kolliderte i Sørlandsparken

KRISTIANSAND: Tatt med 192 liter brennevin