**SØGNE: Stjålet offroadsykler

12.54:** Politiet fikk melding om to stjålne offroadsykler fra et bolighus i Branesveien. Tyveriet skal ha funnet sted en gang natt til i dag.

**LYNGDAL: Innbrudd

13.26:** Innbrudd i kiosken på stadion i Lyngdal. Tyven(e) skal ha brutt opp en dør og stjålet to skjermer. Det er uvisst om noe mer er stjålet.

**VENNESLA: Stjålet penger og mobiltelefon

13.26:** Politiet fikk melding om tyveri av penger og mobiltelefon fra Vivians hudpleie i Vennesla. Det er ukjent hvor stort beløp det er snakk om, og tyvene hadde stukket fra stedet da politiet kom.

MANDAL: Fartskontroll Les saken her.

**AREDNDAL: Mistet førerkortet

14.04:** En patrulje stoppet en mannsperson i 71 km/t i 50-sonen i Bjorbekk. Kjøringen førte til at mannen fikkl ni prikker totalt, og mistet dermed førerkortet.

**KRISTIANSAND: Hysterisk kvinne

14.21:** Politiet fikk melding om en kvinne som hylte og skrek i Randesunsgate. Politiet dro til stedet og roet ned kvinnen.

**FLEKKEFJORD: Stjålet sjokolade

14.23:** Nille i Flekkefjord meldte om tyveri av diverse sjokolade. Det er ukjent hvor stor mengde det er snakk om, og tyveriet har skjedd i løpet av det siste døgnet.

ARENDAL: Påkjørsel En bil ble påkjørt i Strømsbuveien, men føreren av den andre bilen nektet å oppgi personalia til føreren av bilen som ble påkjørt. Den fornærmede føreren registrerte nummeret på bilen og anmeldte forholdet. Politiet vil etterforske saken videre.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet moped

20.00:** Politiet får inn melding om en moped som har blitt funnet i dallonaveien i Kristiansand. Mopeden viser seg å være en som ble meldt stjålet 19. juli. Eier blir gjenforent med mopeden.

**ARENDAL: Kjørte i mur

20.37:** En mann i 30 årene kjører i en mur i nærheten av sykehuset i Arendal. Mannen som er fra Arendal kommer fra uhellet uten særlig personskade. Fører tar hånd om bilen og det blir ikke opprettet sak.

**LINDESNES: Fylte bensin i fylla

21.25:** En dame i 40 årene fra Audnedal var tydelig beruset da hun fylte bensin ved en bensinstasjon i Lindesnes. De ansatte på bensinstasjonen meldte fra til politiet, men da politiet kom til stedet hadde vedkommende dratt. Politiet dro så hjem til kvinnen og fant henne sovende på sofaen. En promillekontroll ble utført og hun lå langt over tillatt grense. Kvinnen ble videre tatt med til legekontoret for å ta blodprøve.

**LYNGDAL: Stjal 10.000 kr

21.30:** Under et uoppmerksomt øyeblikk fra de ansatte stjeler en person av utenlandsk opprinnelse ti tusen kroner fra et pengeskrin på Alleen Senter i Lyngdal. Politiet har fått beskrivelse av vedkommende, som det mistenkes at jobbet sammen med en annen person, og etterforsker saken videre. Forholdet er anmeldt.