**KRISTIANSAND: Bil med henger i grøfta

01.00:** Politiet får melding om en bil med henger som har kjørt i grøfta langs Ålefjærveien, rett etter Justvik. Da politiet kommer til stedet ser de at begge airbagene er utløst i Mazdaen, men det er ingen personer ved bilen. Politiet har fått navnet på en kjenning som de mistenker kan stå bak. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

**KRISTIANSAND: Syklist med narko

04.50:** En syklist blir stoppet av politiet ved Julius Houges plass på Tangen. Politiet finner et par gram amfetamin på mannen og de mistenker at sykkelen er stjålet. 36-åringen blir tatt med inn for videre undersøkelser.

**KRISTIANSAND: Sykkeltyv

05.52:** Samme patrulje kommer over nok en sykkeltyv, denne gang i Dronningens gate. 22-åringen kan vente seg en reaksjon fra politiet.

ARENDAL: Dieseltyveri

I løpet av helga har noen stjålet diesel fra en renovasjonsbil i Arendal. Tanken til dieseltanken var ikke låst og diesel for cirka 2000 kroner er stjålet. Det samme skal også ha skjedd natt til fredag, men da hadde noen brutt opp dieseltanken.

**SØGNE: Hærverk

07.13:** I løpet av helga har noen knust to ruter hos Lunde skole. Skolen har meldt at de kommer til å anmelde forholdet.

GRIMSTAD: Førerkortet beslaglagt

11.27: En svensk mann (27) kjørte i 134,14 i 100-sonen i Trolldalen i Grimstad. Politiet gjennomførte en gjennomsnittsmåling på fire kilometer. Mannens førerkort er nå beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Tagging i Baneheia

12.15:** Det er meldt om tagging av signaturer på benker og buer i Baneheia. – Taggingen skjedde mellom halv fem i går ettermiddag og klokken tolv i formiddag. Folk kan henvende seg til politiet hvis de har sett noen mistenkelige, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen.

**GRIMSTAD: Kjørte i atuovernet

13.40:** En bil kjørte i autovernet på motorveien i Grimstad, retning øst. like ved statoilstasjonen. Mannen, som er 22 år fra Grimstad, ble ikke skadet.

**VENNESLA: Brøt seg inn i hus

15.25:** Meldt om innbrudd i et hus i Vennesla. Politiet er på stedet og undersøker innbruddet.

MANDAL: Knuste ruter

20.22: To ruter knust i vinduer i inngangsparti i Mandal sentrum, trolig klinkekuler benyttet, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt. Ukjent gjerningsperson.

KRISTIANSAND: Tilløp til krattbrann

20.12: Bra operasjonssentralen observerte politiet selv tilløp til krattbrann i Baneheia. Brannvesenet meldte at brannen var slukket i løpet av en halv time.

Klausen