**MANDAL: Beruset kvinne

00.55:** Politiet fikk mleding om en beruset dame på 24 år som ikke kunne ta vare på seg selv. Hun ble tatt med til legevakt for sjekk. Kvinnen er fra lillesandsområdet. Hun ble satt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Beruset mann

01.17:** En mann lå i Vestre Strandgate uten å være i stand til å ta vare på seg selv. Politiet kjørte mannen hjem.

**ARENDAL: Flere personer i klammeri

01.34:** Det ble rapportert om flere personer som skal ha vært i klammeri utenfor et utested i Arendal. Det er noe uklart hva som hadde skjedd. Ingen ble skadet og roen ble gjennompprettet på stedet.

**LILLESAND: Mistenkt for kjøring i hasj-rus

01.50:** Kvinnelig sjåfør og hennes pasasjer tatt med hasj i bilen. Les saken her.

**MANDAL: Guttestreker fikk alvorlige følger

01.56:** Lek med fyrverkeri satte fyr på søppelbod i Mandal. Les saken her.

**ARENDAL: Mann slått ned

02.30:** En 20 år gammel mann ringte politiet og fortalte at han var blitt slått ned i Arendal sentrum. Politiet hentet mannen og kjørte ham til legevakten for sjekk. Politiet har en navngitt gjerningsmann som ikke var på stedet da politiet kom dit. Det er usikkert hvorvidt det vil komme en anmeldelse. Gjerningsmannen skal være en 36 år gammel kar fra Arendal.

**KRISTIANSAND: Klammeri i Markens

02.38:** Det skal ha vært et mindre klammeri i Markens i området ved 7/Eleven. Bråkmakerne var borte da politiet ankom.

**SOGNDALEN: Innbrudd og knust rute

02.48:** Det skal ha vært et innbrudd i en barnehage på Nodeland. Gjerningsmennene har knust en rute. Så langt vet politiet ikke om noe er stjålet. De har vært på stedet og undersøkt.

MANDAL: Krangling

03.24: Det ble meldt inn om krangling utenfor et gatekjøkken i Mandal. Politiet dro til stedet og forebygget, og gemyttene roet seg ved poltiets ankomst.

**MANDAL: Musikkbråk

04.52:** Det skal ha vært musikkbråk fra en fest på Skarpeneset. Politiet dro til stedet og fikk flyttet festen.

**FLEKKEFJORD: Fryktet gasslekasje på campingplass

04.51:** Brannvesenet rykket i natt ut til Egenes camping i Flekkefjord. Personen som meldte fra var redd for at det kunne være snakk om en gasslekasje i en av campingvognene.

— Det var heldivis ikke det, det var kun en røykvarsler i en vogn hvor ingen var til stede, sier politiets operasjonsleder i Agder, Vidar Neset.

**KRISTIANSAND: Holdt på å kjøre på sau

05.41:** En mann holdt på å kjøre på en sau i Kjosbukta, og meldte fra til politiet. Politiet kjørte til stedet og fikk sauen over på riktig side av gjerdet. Det har ikke lyktes politet å komme i kontakt med eieren av sauen.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

11.30:** En 24 år gammel mann fra Kristiansand ble i halv 12-tiden tatt av politiet for å kjøre uten gyldig førerkort. Vedkommende er blitt anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Satt veska fast i taxidøren - sendt til akutten

11.40:** En 68 år gammel kvinne ble sendt til akutten etter at hun satte vesken fast i taxidøren, falt og slo hodet. Situasjonen oppstod da hun skulle gå ut av taxien etter en tur til markensgate. Den 68 år gamle kvinnen satte da vesken fast i døren uten at taxisjåføren merket det. Han kjørte videre og kvinnen ble dratt etter. Kvinnen falt og slo hodet før taxisjåføren merket hva som pågikk og fikk stoppet drosjen. Kvinnen klagde på hodesmerter og ble derfor kjørt til akutten.

**KVINESDAL: Kjørte i fjellveggen

22.40:** Bilen ble totalvraket. Les saken her.

**GRIMSTAD: Klage på støy

23.04:** Det ble ringt inn en klage på støy og musikk fra en bolig i Grimstad sentrum Politiet dro til stedet og gjenopprettet natteroen.

**KRISTIANSAND: Problematisk gjest

23.54:** Politiet måtte bistå et utested da en mann begynte å oppføre seg problematisk. Politiet gav mannen et pålegg om å holde seg unna, men mannen kom tilbake like etterpå. Mannen ble deretter innbrakt til arresten for ikke å ha fulgt poltiets pålegg. Mannen er en 23 år gammel mann fra Kristiasand.