**MANDAL: Banket på døra

23.00:** En utlending som kom syklende og ringte på dører gjorde folk skeptiske i Hestlandsveien i Mandal. Mannen skal ha snakket uforståelig og politiet rykket ut, men fant ikke mannen.

**ARENDAL: Blødende mann

23.36:** Det ble meldt om en blødende mann ved Vianor i Arendal. Politiet rykket ut og det viste seg at et operasjonssår hos en utenlandsk trailersjåfør hadde gått opp. Ambulansen kjørte mannen til sykehuset.

**ARENDAL: Mistenkelig adferd

23.37:** Tre personer som gikk ut av en bil ved en vognhall i Arendalsveien vekket folks interesse. Politiet rykket ut og sjekket personene. De tre ble kjørt inn til politistasjon i Arendal for sjekk av identitet, men det ble ikke funnet noe galt og personene ble satt på frifot.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

23.51:** Vaktene ved utestedet Leopold i Vestre Strandgate slet med vanskelige gjester. Politiet bortviste flere personer for resten av natta.

**LYNGDAL: Båtbrann

01.16:** Det ble meldt om røykutvikling i maskinrommet på et oljeletingsfartøy i havna i Agnefest. Brannvesenet slukket brannen. Politiet har også vært på stedet.

**LYNGDAL: Beruset person

01.37:** Ambulanse måtte hente en beruset person i Lyngdal. — Personen var såpass beruset at en tjenestemann måtte sitte bilen og snakke med ham på vei til sykehuset, sier Gunn Lieng, operasjonsleder i Agder politidistrikt. Vedkommende ble kjørt til sykehuset i Flekkefjord.

**KRISTIANSAND: Mistenkelig bil

01.57:** Politiet sjekket en mistenkelig bil i Ægirs vei. Det viste seg å ikke være noe galt med bil eller personer.

ARENDAL: Ville inn på sykehuset

En person banket på rutene ved Sørlandet sykehus Arendal og ville inn. - Det ville ikke sykehuset. Patruljen kom til stedet og kjørte en person hjem. Han forklarte at han bare skulle snakke med noen på sykehuset, sier operasjonsleder Lieng.

**KRISTIANSAND: Utløste alarm

03.04:** En kvinnelig ansatt ved Oddemarka bensin (Esso Oddemarka) følte seg utrygg på en guttegjeng i lokalet. Hun utløste til slutt alarmen og det førte til politiutrykning. Politiet sendte bort en guttegjeng i taxi fra stedet.

**KRISTIANSAND: Mistenkelig person

04.58:** En beboer i Breimyråsen jaget folk vekk fra hagen sin. Personen var urolig og hadde hørt en bilalarm i området. Politiet rykket ut, men fant ingen mistenkelige personer.

**ARENDAL: Mulig promillekjøring

05.22:** Politiet pågrep en mann for kjøring med ATV alkoholpåvirket av alkohol. Han ble tatt med til legevakta for en utvidet blodprøve.

Firehjulingen som mannen kjørte, skal ha blitt stjålet i løpet av natten. Eieren har levert inn en anmeldelse på forholde.

**KRISTIANSAND: Uten lappen

05.31:** En person ble tatt for kjøring uten gyldig førerkort på E 39 vest for Kristiansand.