Hva er «Kunst i fjøset»? — Jeg har invitert ulike kunstnere til å selge produktene sine her i «fjøset», som fungerer som sommerbutikk. Det blir mye fint, blant annet keramikk og klær, i tillegg til mine egne tegninger.

Har du flere kreative prosjekter på gang? - Ja, jeg er med på å arrangere et nytt sommermarked på Tollbodbrygga i Lillesand, det skal være åpent hver lørdag. Vi vil skape mer liv i sentrum! Man melder seg på i forkant, og får tildelt en plass hvor man kan stille ut og selge produktene sine.

Hvordan oppsto den velkjente streken din? - Det vet jeg faktisk ikke! Jeg kjøpte en pakke med tusjer en gang, og tegnet litt ved kjøkkenbordet. Den aller første tegningen var et slott, jeg har den hjemme ennå. Etter hvert begynte folk å vise interesse for bildene og ville kjøpe dem. Nå er jeg illustratør på fulltid, og tegner og fargelegger alt for hånd.

Illustrasjonene dine er mye brukt av bedrifter i Lillesand. Hva tenker du om det? - Jeg blir veldig stolt! Det er spesielt gøy med de stedene som bruker illustrasjonene mye, som for eksempel i menyer og skilt. I en liten by som Lillesand er det mange som har et forhold til Fru Steens Bedrifter, men det er en del som ikke vet at det er jeg som er Fru Steen.

Er det en ulempe å bo i en småby? - Nei, det er det ikke. Jeg er veldig knyttet til Lillesand, og bruker ofte dialekt i illustrasjonene. Jeg har nettopp laget en serie bilder med motiver og setninger fra Lillesandsangen, skrevet at Tove Johansen.

Hva inspirerer deg? - Hverdagsituasjoner, barn og lokalpresse. Jeg er veldig snill og upolitisk i tegningene mine, men jeg kommer nok med et sleivspark av og til.

Til hvem da? - Til dem som føler seg truffet. Jeg liker at folk tolker tegningene forskjellig. Bildenes budskap er oppsummert i korte, ikke så dype setninger. De fleste har likevel sin egen oppfatning av hva de betyr.