KRISTIANSAND: Det var tidligere i år at mannen skal ha truet foreldrene sine på det groveste. Truslene gikk så langt at foreldrene ikke så noen annen utvei enn å be politiet ilegge mannen besøksforbud. Nå har retten stadfestet forbudet.

— Etter rettens oppfatning er det på bakgrunn av siktedes opptreden i hjemmet de siste månedene før besøksforbudet ble ilagt, grunn til å tro at den forbudet er rettet mot uten besøksforbud vil begå en straffbar handling overfor sin far, sin stemor eller sine søsken, skriver tingrettsdommer Anita Jarvoll Hekneby.

21-åringen har flere ganger ødelagt ting i forbindelse med raseriutbrudd i hjemmet. Ifølge foreldrene har sønnens handlinger blitt mer alvorlige slik at situasjonen nå er fullstendig uholdbar.

— Retten viser i denne forbindelse til at siktede har erkjent både å ha ødelagt gjenstander i hjemmet, å ha opptrådt utagerende og å ha truet med å knuse alle vinduer i huset dersom han ble kastet ut, skriver retten.

Foreldrene er oppriktig bekymret for fysisk skade og at liv kan gå tapt.

— Ifølge fornærmede skal siktede også ha uttrykt at han vil brenne ned hele huset dersom han blir kastet ut, skriver Jarvoll Hekneby i kjennelsen fra Kristiansand tingrett.

Nå får ikke gutten ta kontakt med familien på tre måneder.