**VENNESLA: Kjøring i påvirket tilstand

05.20:** En 19 år gammel kvinnelig bilfører ble stanset op Lundevegen i Vennesla. 19-åringen ble mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand og ble anmeldt for forholdet.

**KVINESDAL: Innbrudd i Saronsdalhallen

07.32:** Les egen sak.

FROLAND: Tatt for fyllekjøring etter kollisjon

11.05: Melding om kollisjon mellom to biler på Rv42 nord for Mjåvatn. Ingen personer ble skadet, men fører av den ene bilen, en mann på 65 år, er synlig påvirket av alkohol. Den mistenkte blåser cirka 1,4 på alkotest og tas dermed videre til Arendal legevakt for blodprøve. Bilene måtte taues vekk av Viking på grunn av skadene.

AUDNEDAL: Arbeider fikk kappet av finger

ARENDAL: Husbrann på Tromøya

GRIMSTAD: Bil stjålet og funnet igjen etter politijakt

BYKLE: Sperret inne fyllekjører på Hovden

**VENNESLA: Innbrudd på skole

15.39** Politiet får melding om at det har vært innbrudd på Moseidmoen skole i løpet av påska. De er usikkert hvordan tyvene har tatt seg inn. Ting tyder på at det er stjålet tre bærbare pcer.

**KRISTIANSAND: Sort Mercedes stjålet

16.09** En sort Mercedes med kjennetegn NE 92242 er stjålet fra en adresse i Randesund. Tyveriet har skjedd i tidsrommet 15.55 — 16.10. **MANDAL: Kvinne påkjørt i Mandal

17.39** En kvinne ble påkjørt i Mandal sentrum i det hun var i ferd med krysse veien i et fotgjengerfelt. En ambulanse kjørte kvinnen til legevakten, trolig med brudd i leggen. Sjåføren, en 23 år gammel mann fra Mandal er avhørt i saken. Førerkortet ble beslaglagt.

**SØGNE: Båtinnbrudd og rasering

17.24** En båteier melder at det har vært innbrudd båten hans som ligger i opplag. Det skal ha vært mye rot i båten, og det var tydeligvis klargjortgods for å bli fjernet, opplyser politiet.

**MANDAL: Skremmende 18-åring

18.09** En 18-åring ble onsdag kveld pågrepet i sentrum av Mandal etter å ha oppført seg svært skremmende. Mannen skal blant annet ha slått i biler parkert i Wattnegata.

**MANDAL: Skadeverk på skytebane i Holum

19.24** Politiet er onsdag kveld varslet om omfattende skadeverk på skytebanen i Holum. Standplassen har fått gjennomgå. Det meste er knust og revet ned, opplyser politiet.