**GRIMSTAD Tatt uten førerkort

01.55:** En 50 år gammel kvinne ble anmeldt for kjøring uten førerkort. Kvinnen skal ha opplyst til politiet at hun øvelseskjørte, men den forklaringen ble ikke godkjent av politiet.

**VENNESLA: Innbrudd

03.08:** Et vindu skal ha blitt knust ved Pizzabakeren i løpet av natten. Det er uklart om noen har vært inne i lokalene.

**KRISTIANSAND: Knust vindu

05.09:** Et vindu skal ha blitt knust i lokalene til Vige interiør i Ægirsvei. Det er uklart om noe er stjålet.

KRISTIANSAND Bilen tok fyr i Oddernestunnelen

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

07.16:** En bil parkert i Ægirsvei skal ha fått et vindu knust i løpet av natten. Det er uvisst om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tømte pulverapparat

07.20:** I løpet av natten skal det ha blitt tømt et brannslukkingsapparat i førerhuset på en mobilkran i Nye teglsverksvei.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos frisør

07.34:** I løpet av natten skal innbruddstyver ha tatt seg inn hos frisøren Albertine i Olav Tryggvasons vei. Politiet vil gjennomføre en åstedsundersøkelse mandag morgen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i skateparken på Lund

08.45:** Innbrudd og grovt tyveri fra skateparken i Industrigata i. Det er stjålet en pc, brutt opp en safe og stjålet kontanter. Innbruddet har skjedd i løpet av natten.

**KRISTIANSAND: Kjørte mot kjøreretningen på E 18

11.38:** Bil kjørte ut fra bensinstasjonen YX i Håneskrysset — men i feil retning - og kom ut på E 18 som er to felts motorvei. Øvrig trafikk klarte å stanse. Den retningsforvirrede bilisten klarte å rygge tilbake, og kom etterhvert inn på rett spor.

KRISTIANSAND: Bil mot lastebil på Tinnheia

KRISTIANSAND: Biltyveri

13:40: En bileier meldte en Mercedes 320 CDI, med kjennetegnene BR 39171, stjålet fra Sagmyra.

KVINESDAL: Stjal politiets skilter

13.40: Skiltene med kjennetegnet PX 52699 ble stjålet fra en bil ved Lunden i Kvinesdal. - Det en lensmannskontorets sivile bil, det, røper operasjonsleder Frank Solås om skilttyveriet - og kan ikke minnes sist noen stjal bilskilter fra politiet.

ÅMLI: Stjal tobakk, øl og sjokolade

14.59: Tovdal Forbruksforening meldte om at diverse tobakk, øl og sjokolade var stjålet. Ikke lenge etter ble store deler av tyvegodset - om ikke alt - funnet i skogen 500 meter sør fra lokalene, opplyser Solås i politiet.

GRIMSTAD: Garasjetyveri

15.16: To motorsager, en vedkløyver, en rød og hvit sykkel og felger til sommerdekk er stjålet fra en ulåst garasje i Gjærbrøndveien. Tyveriet har trolig skjedd mellom 16. og 19. mars.

ARENDAL: Melding om slagsmål

17.13: Politiet rykket ut etter meldingen om to ungdomsgjenger som sloss ved Sam Eydes plass.

Poltibil.jpg Foto: Ernest Boswarwa

— Det har vært en eller annen form for uoverensstemmelse, men det var stille da vi kom. Det er heller ikke registrert skader, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder-politiet.

**FARSUND: Tyveri fra bolig

17.16:** Det er foreløpig få opplysninger rundt et angivelig tyveri fra en bolig på Vestersiden.

LILLESAND: Pågrepet etter sabel-trussel

**KRISTIANSAND/KVINESDAL: Stakk av fra drosjeregning

23.00:** Politiet ble kontaktet av en fortvilet drosjesjåfør som hadde kjørt en mannlig passasjer fra Kristiansand til Kvinesdal. Vel fremme tok passasjeren beina fatt, og stakk fra en regning på 2328 kroner. Politiet venter en anmeldelse i saken.