KRISTIANSAND: Det var klokken 04.05 at politiet kom over mannen i Markensgate. Han ble bedt om å fjerne seg fra stedet, men nektet å etterkomme politiets pålegg.

Mannen ble dermed pågrepet og arrestert. I forbindelse med visitering fant politiet mindre mengder kokain på mannen. Han blir anmeldt for dette.

**MANDAL: Gjest angrep vakter

00.30** En 22-åring fra Kristiansand skal ha angrepet en eller flere vakter på Solborg hotell i Mandal natt til søndag. Mannen blir anmeldt for voldsepisoden. Politiet har vært i kontakt med to fornærmede på 44 år.

**KRISTIANSAND: Måtte legges i håndjern

00.45** En ustyrlig pubgjest måtte legges i håndjern på Havana Etcetera i Kristiansand i natt. Han skal ha havnet i klammeri med vaktene på utestedet. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Det dreier seg om en 20-åring fra Arendal.

KRISTIANSAND: Tatt med hasj i sentrum

En 25-åring fra Kristiansand ble tatt med mindre mengder hasj på Torvet i natt.

**KRISTIANSAND: I arresten etter bråk

03.05** En 27-åring fra Mandal havnet i natt i arresten etter å ha laget bråk på Kick. Mannen skal ha vært i klammeri med gjester og vakter.

**ARENDAL: Innbrudd i container

03.40** Tyver har i løpet av natta brutt seg inn i en container på en byggeplass i Arendal. Det er stjålet verktøy fra stedet. Ingen er så langt pågrepet.

**ÅSERAL: Stjal kontanter – lot kortene ligge

15.38:** På en parkeringsplass på Bortelid har det vært innbrudd ien parkert bil. Kontanter fra en lommebok var tatt, bankkortene ble lagt igjenpå utsiden av bilen.