KRISTIANSAND: Det var i 21-tiden søndag kveld at den 19 år gamle mannen forårsaket kaos på Vesterveien, da han løp mot flere biler og forsøkte å overta dem. Hendelsen utviklet seg til en slåsskamp da flere forsøkte å få kontroll over mannen. Da politiet kom til stedet, ble mannen fraktet til sykehuset av politiet og innlagt på psykiatrisk avdeling.

Petter Sandell, leder av personavsnittet i Agder politidistrikt, har overtatt saken mandag morgen.

— Vedkommende som forårsaket dette har vært utagerende i forkant. Familien var på vei til legevakten med ham da det oppsto problemer i bilen. Han hoppet da ut og begynte å angripe andre, sier Sandell.

Tre biler fikk materielle skader etter sammenstøtet på Vesterveien. To av dem rygget i hverandre. 19-åringen ble lagt inn på psykiatrisk avdeling etter hendelsen, og er ikke avhørt av politiet. De andre som ble involvert i hendelsen på Vesterveien har forklart seg, og hendelsesforløpet er ifølge Sandell klart.— Det er ikke tvil om at hendelsen fremsto kaotisk og at flere ble skremt av hans opptreden, sier Sandell.

— Er vedkommende kjent for politiet fra før?

— Han er kjent av politiet, men har ikke noe langt rulleblad. Nå blir det opp til sakkyndige å vurdere mannens helsetilstand, sier Sandell.