AALBORG/KRISTIANSAND: Vestre Landsrett har dermed stadfestet Hjørring byretts avgjørelse, skriver avisen Nordjyske.

Mennene ble mandag varetektsfengslet i fire uker med brev— og besøkskontroll. I tingretten erkjente 36-åringen befatning med 45 kilo hasj, men nektet kjennskap til partiet på 250 kilo som ble beslaglagt i Ålbæk havn etter politiaksjonen.

Krav på nytt avhør

Fengslingsmøtet gikk uten den 27 år gamle mannen til stede. Han lå til behandling ved Aalborg Universitetshospital da rettsmøtet ble avholdt bak lukkede dører. Mannen ble tirsdag operert for skader han ble påført i brystet under skuddveksling med dansk politi.

I henhold til dansk rett har den 27 år gamle mannen krav på å bli framstilt for en dommer innen 24 timer etter at han er utskrevet av sykehuset. Det betyr at han skal gjennom et nytt såkalt grunnlovsavhør.27-årigen har foreløpig ikke forklart noen hvordan han stiller seg til politiets siktelse.

Stjålne skilter

Nordjyske skriver torsdag at én av de tre bilene som politiet beslagla i Ålbæk havn, hadde stjålne norske nummerplater på. Det dreier seg om en Audi A4 stasjonsvogn. Tidligere er det kjent at politiet har beslaglagt en BMW med tyske kjennetegn. Det er også tatt en leiebil som er hjemmehørende i Drammen.

Politiet har også beslaglagt den drepte arendalittens (49) håndvåpen.