KRISTIANSAND: Funn av to båter

23.52: To båter ble funnet ved Fugleviksundet på Søm. Begge er trolig stjålet. Eieren til den ene er varslet. Den andre båten er trolig en With med 60 hk Evinrude utenbordsmotor. Hvis noen savner den bes de kontakte politiet.

KRISTIANSAND: To kvinner knivstukket

17.33: To kvinner ble knivstukket av ei tenåringsjente på Sørlandssenteret. Les egen sak.

KRISTIANSAND: Båttyveri

16.40: Politiet rykket ut til Andøya, etter å ha blitt varslet om et båttyveri. Les egen sak.

EVJE OG HORNNES: Fartskontroll

14.50: UP har hatt fartskontroll i Dåvannsdalen i 60-sonen. 19 førere ble kontrollert. Tre fikk forenklede forelegg.

KRISTIANSAND: Mistet kontakt med sønnen

14.30: Politiet meldte om en mor som hadde mistet kontaktet med sin sønn i sentrum. Sønnen er 6 år gammel, iført grå caps, blå t-skjorte og en shorts med blå og svarte striper. Politiet bistod i letingen, og folk ble bedt om å ta kontakt med politiet hvis de oppdaget gutten.

Klokka 15.05 opplyser politiet at gutten er kommet til rette. Moren fant ham selv i Markens gate.

ARENDAL: Fartskontroll

14.12: UP har hatt fartskontroll i Dalenveien. To sjåfører fikk førerkortet beslaglagt.

MANDAL: Stanset uregistrert moped

13.33: Politiet stanset og kontrollerte en uregistrert moped. En voksen fører ble pågrepet, mistenkt for kjøring i ruset tilstand.

IVELAND: Innbrudd i garasje

11.23: Det ble meldt om innbrudd i en garasje ved Vatnestrøm: En gul motorsykkel, type Suzuki DRZ400, har blitt stjålet. Den har registreringsnummer UT8077.

GRIMSTAD: Trafikkontroll

10.45: Politiet gjennomførte trafikkontroll på Birketveit. Totalt 32 førere ble sjekket, hvor det ble ingen reaksjoner fra politiet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bedrift

09.40: Politiet mottok melding om innbrudd i en bedrift ved Vige Havnevei. Politiet foretar åstedsundersøkelse.

KRISTIANSAND: Båt delvis under vann

09.14: Politiet fikk melding om en båt som lå delvis under vann ved bukta syd for Odderøya. Meldingen ble sjekket ut, blant annet med brannbåten som er på stedet 09.45. Redningsskøyta Bendt. R. Rasmussen er også på plass.

– Vi har vært i kontakt med eier. Båten er stjålet fra båthavn ved Christianholms festning i løpet av sist uke, opplyser operasjonsleder Sverre Birkeland på Twitter.

Båten skal være mellom 16–18 fot og lå godt under vann. Det er en eldre rød daycruiser, av merke Skibsplast. Ifølge politiet skal det ikke være noen personer i eller ved båten.

SONGDALEN: Bil kjørte utfor

08.42: En bil kjørte utfor og havnet i en hage ved Gjervoldstad. Les mer i egen sak

LINDESNES: Innbrudd i hall

08.01: Det har i løpet av natta blitt gjort innbrudd i Lindesneshallen. Politiet foretok åstedsundersøkelse. Klokka 10.41 melder politiet om at det har blitt stjålet tre traktorgressklippere. Klipperne ble funnet igjen cirka én kilometer fra hallen.

SONGDALEN: Innbrudd i bedrift

03.47: Det har vært innbrudd i en bedrift i Nodeland sentrum. To personer løp fra stedet, men hundepatruljen sporet dem opp og de ble pågrepet.

KRISTIANSAND: Vold

01.35: En person er pågrepet etter en voldsepisode i Suldalen. Vedkommende hadde kjørt fra åstedet, og ble pågrepet i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Knivtrusler

00.30: Person tatt for trusler med kniv i sentrum.

AGDER: For stor motor

24.00: Det er gitt tre forenklede forelegg for å ha overlatt båt med for stor motor til fører under 16 år. En er anmeldt for samme forhold.

MANDAL: Storkontroll til sjøs

18.00–23.00. 48 båter er kontrollert på sjøen i Mandal. Det er gitt fem forenklede forelegg for manglende vestbruk og tre forenklede forelegg for høy fart.