Savnet Stavanger-mann funnet i god behold

En Stavanger-mann som var meldt savnet i Sirdal er funnet i god behold, opplyser politiet.

Publisert:

Børsteinen turisthytte ligger 900 meter fra Lysebotnvegen fra Sirdal mot Lysebotn. Foto: Skjermdump

  • Eivind Aarre
  • Hilde Moi Østbø

– Hundepatrulje fra politiet har gjort funn av savnede. Han er etter forholdene i god form, opplyser politiet før klokken 7 mandag morgen.

Mannen ble funnet klokken 06.30 ved Børsteinsvatnet, og skal ha gått seg vill.

– Han var ute og gikk i går kveld da det ble mørkt. Mannen hadde ikke lys med seg, og kom seg dermed ikke tilbake til Børsteinen turisthytte, sier operasjonsleder Brit Randulf i Sør-Vest politidistrikt.

Hun forteller at mannen var i så god form da han ble funnet at han kunne gå tilbake til hytta selv sammen med letemannskapene.

Det ble natt til mandag iverksatt leteaksjon etter en 40 år gammel mann fra Stavanger som ikke hadde returnert til turisthytta ved Børsteinen. Frivillige mannskaper ble kalt ut.

– Mannen var sammen med en annen på turisthytta på Børsteinen, da han sa han ville gå ut en kort tur ved 20-tiden søndag. Da han ikke hadde ankommet tilbake ved 03-tiden i natt, fikk vi den første bekymringsmeldingen, sa operasjonsleder Toralv Skårland ved Sør-Vest politidistrikt til Aftenbladet til Aftenbladet tidlig mandag morgen.

Politiet var på stedet med to hundepatruljer, og det ble også satt inn helikopter i søket. På stedet skal det være 6 grader, skyfri himmel og omtrent vindstille.

Børsteinen turisthytte ligger 900 meter fra Lysebotnvegen fra Sirdal mot Lysebotn. Hytta er ubetjent.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sirdal
  2. Leteaksjoner
  3. Politiet