LILLESAND: Kim Henriksen og flere familiemedlemmer var på vei til tivoli i Lillesand sentrum søndag ettermiddag, da de ble påkjørt av en mann utenfor en Narvesen-kiosk i byen.

— Vi skulle til Lillesand sentrum for å delta på tivoliet. Vi parkerte utenfor Narvesen og det parkerte da en bil ved siden av oss. Døra hans endte i vår bil, men det ble ikke noe merke. Da det skjedde ble han utrolig hissig og begynte å skjelle oss ut, sier Henriksen overfor fvn.no.

Det endte imidlertid ikke der.

— Da han rygga han på bilen, svogeren og nevøen min på to år, og i det han svingte slo han opp hele bakskjermen på vår bil. Han slo også mot svogeren og nevøen min. Han forsøkte deretter å kjøre fra stedet, men jeg prøvde å stoppe han. Da kjørte han på meg slik at jeg havnet på panseret, forteller Henriksen videre.

54-åringen skal deretter ha stukket av fra stedet. Ingen ble fysisk skadet i episoden, men bilen fikk materielle skader. Politiet sikret i ettermiddag forklaring fra flere vitner og de involverte på stedet.

— Vi fikk melding om en bil som har kjørt på melders bil og stakk av. Det var flere vitner til hendelsen. Vi har vært kontakt med vedkommende og besluttet å beslaglegge mannens førerkort, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt.

Grunnlaget for at førerkortet ble beslaglagt var ikke bare på grunn av at han rygget på Henriksens bil.

— Det har nok vært noe klammeri. Årsaken til beslagleggelsen er ikke bare ryggingen, men også oppførselen i trafikkbildet, sier Arnesen, som ikke har mer konkrete opplysninger om hendelsen.