GJERSTAD: Brøt seg inn i bil

15.23: Politiet får melding om at noen har brutt opp høyre dør på en bil som står parkert på en bensinstasjon. Bilen er forsøkt tjuvkoblet, men gjerningspersonen har ikke fått dette til. En verktøykasse er stjålet fra bilen, og saken vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Slagsmål i sentrum

15.27: Politiet får melding om at 6-7 ungdommer slåss i Gyldenløvesgate, men da patruljen ankommer stedet er det stille og rolig. Etter hvert kommer det fram at det har vært et slagsmål mellom de samme ungdommene i sentrum tidligere på dagen. Vitner forteller til politiet at noen har viftet med kniv under slagsmålet, og en gutt ble rispet med kniv. Fornærmede hadde også en skade i skulderen etter slagsmålet, og ble kjørt til legevakten. De involverte i saken er 17-18 år gamle, og barnevernsvakten er inne i bildet. Slagsmålet skal ha utartet seg på bakgrunn av sjalusi mellom to gutter. De involverte blir trolig avhørt i kveld.

MOSBY: Fant tyvegods

15.45: En mann som meldte fra om tyveri forrige uke, opplyser til politiet at han har funnet tyvegodset. Det er snakk om en snøfreser, et strømaggregat og en batterilader, og fornærmede fikk øye på dette i en bil. Politiet drar til stedet, men finner ikke gjerniongspersonen. Fornærmede får tilbake sine eiendeler.

GRIMSTAD: Tok med seg datter fra barnevernsinstitusjon uten lov

15.53: En mor som ikke skulle ha noe med sin 16 år gamle datter å gjøre, hentet henne fra en barnevernsinstitusjon. Politiet vet hvem moren er, og holder utkikk etter en aktuell bil.

KRISTIANSAND: Tatt med 15-20 gram hasj

17.47: Les egen sak

MANDAL: Forsøk på innbrudd

18.36: Politiet får melding om at noen har forsøkt å bryte seg inn i et bygg i et industriområde. Patruljen så ingen da de kom til stedet, og konstaterte at gjerningspersonene ikke hadde lyktes i å komme inn i bygget.

GRIMSTAD: Stjal vesken fra dame

18.46: En dame melder fra om at noen har stjålet vesken hennes på Statoil-stasjonen ved Østerled. Politiet fikk ikke tak i gjerningspersonen.

KRISTIANSAND: Kvinne kjørte uten gyldig førerkort

22.11: En patrulje stanser en bil med en kvinnelig fører i Holskogveien. Kvinnen, som er 55 år gammel og bor i Søgne, har ikke gyldig førerkort. Politiet mistenker at hun kan være ruset, og hun blir tatt med inn for prøver. Kvinnen vil bli anmeldt.

RISØR: Mann kjørte uten gyldig førerkort

22.36: En UP-patrulje på Akland stanser en 27 år gammel mannlig bilist. Han har ikke gyldig førerkort, og vil bli anmeldt.