KRISTIANSAND/MANDAL: Møll ble orientert om at kommunen hans på nytt er rammet av en stor ulykke ved 22-tiden i går kveld.

— Det er uforståelig at slik skal skje. Det kommer så fryktelig nært. Våre tanker går nå først og fremst til de som har mistet sine kjære, sier han.

Møll minner om at det kun er få uker siden fire unge mennesker fra Danmark mistet livet i en drukningsulykke utenfor Mandal. Han synes det er tungt at hans by igjen rammes så hardt.

— Kriseteamet i kommunen er satt i funksjon. Klokken 09.00 lørdag morgen skal vi møtes på rådhuset og diskutere hvordan vi skal takle denne tragedien videre, sier Møll.

De fire omkomne er i alderen 18 og 20 år. Politiet har ikke frigitt navn eller kjønn. Men operasjonsleder bekrefter at den fjerde omkomne kommer fra Lindesnes.

Både prost i Mandal Sigurd Skjelsbæk og sogneprest i Mandal og Harkmark Per Ragnar Haraldstad var i 23.00-tiden fredag kveld ute å tok hånd om de pårørende.

Politiet fikk melding om ulykken i Trysbakken klokken 19.03 fredag ettermiddag. De fire unge kom kjørende vestover fra Kristiansand. I en sving opp Trysbakken på E 39 i Søgne skal bilen ha kommet over i motsatt kjørebane, hvor den traff rett inn i en lastebil på vei ned bakken.

Politiet sier årsaken til ulykken er usikker. I går kveld jobbet både politiets krimteknikere og veivesenets havari- og ulykkeskommisjon på ulykkestedet.

Sjåføren av lastebilen kom fra ulykken uten fysiske skader, og ble tatt hånd om av bedriftshelsetjenesten i firmaet han jobber i.