Onsdag kveld fikk 22 personer forenklede forelegg, og to mistet lappen. I tidsrommet 1245 til 1710 i dag 1. mai ble det utstedt 31 forenklede forelegg sju førekort ble inndratt. Den høyeste hastigheten var 108 kmt.

Dermed er det ingenting som tyder på at UPs nærmest daglige kontroller har noen som helst avskrekkende effekt.

ARENDAL: Hadde hasj

1813: En 21 år gammel mann ble pågrepet i Arendal med 0,5 gram hasj. Han fikk bot.

KRISTIANSAND: To mistenkelige personer

1820: Politiet rykker ut på Esso Krossen etter observasjon av en mistenkelig bil. To personer er i bilen, en mann og en kvinne, og begge mistenkes for inntak av substanser som er ulovlige når man kjører bil. Dessuten mistenkes de for å ha stjålet en lommebok fra butikken Bunnpris på Strai. En mistanke som styrkes ganske betydelig når politiet finner akkurat den etterlyste lommeboken i bilen til de do. Begge er 31 år gamle, mannen fra Setesdal og kvinnen fra Kristiansand. Og begge får et tilbud de ikke kan si nei til: Gratis overnatting i arresten.

Lillesand: Utfor

1907: En gjeng russ i en russebil som har sett sine beste dager, blir stående på skeive uti grøfta på Kaldvell ved Lillesand. Trafikken blir litt hindret, og politiet stiller opp for å få bilen bort og på verksted ved hjelp av Viking. Trolig er gjengen på vei til russetreffet i Kongeparken i Stavanger.

MANDAL: Frastjålet

2251: Da får politiet melding om at en person på Livoll er blitt frastjålet rullestol/gåstol. Saken vil bli etterforsket.