KRISTIANSAND: — Som en kollega sa ved vaktskiftet i morges; det er ingen tvil om at sommerne er her. Det merker vi på antall henvendelser og hendelser, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Toralf Jørgensen til fvn.no. Her er et innblikk i hva politiet har jobbet med natt til søndag.

ARENDAL: Stolkasting

23.10: En person kaster en stol gjennom en rute på et kjøpesenter. Truer et vitne som påpeker hva vedkommende driver med. Mannen er overstadig beruset, og innbringes til arresten. Mannen er en 20 år gammel arendalitt.

ARENDAL: Mann slår mann

00.10: To menn kommer i håndgemeng. Ambulanse må tilkalles. Den ene mannen må bringes til legevakt med kuttskader i hodet og munn. Blir sydd. Den andre mannen settes i arrest.

KRISTIANSAND: Mann slår bil

00.20 kommer melding om en mann som slår etter biler ved Auglandsbukta. Anmeldes for tullball i fylla. Mannen er 24 år og fra Kristiansand. Politiet kan ikke se skader på biler.

ARENDAL: Spytting på dørvakt

00.30 påkalles politiet av vakter ved et serveringssted, etter at en mann har spyttet på en av vaktene. Mannen er en 38 år gammel arendalitt, som anmeldes for forholdet.

ARENDAL: Vel festlig fest

00.50 får politiet høre om en fest i Gårdsveien som er kommet ut av kontroll. Det er svært mange folk i huset, blant disse en person som oppfører seg rabiat. Mannen er 19 år, og blir innbrakt til arresten.

KRISTIANSAND: Falsk legitimasjon

00.55 meldes det fra om ei jente som forsøker å komme seg inn på utestedet Leopold ved hjelp av falsk legitimasjon. Jenta kan vente seg bøteleggelse.

KRISTIANSAND: Beruset mann

02.05 behøver en overstadig beruset mann på 19 år hjelp ved utestedet Havana. Mannen blir innbrakt, og trolig bøtelagt for å skape uro i beruset tilstand på offentlig sted.

GRIMSTAD: Narkotikabesittelse

02.05 pågripes og innbringes en mann med små mengder narkotika. Forholdet er anmeldt, og ender trolig med bøteleggelse.

ARENDAL: Nok en beruset mann

02.55 blir en nederlandsk marinegast pågrepet fordi han er full og lager uroligheter. Mannen er 38 år. Kan vente seg bøteleggelse.

KRISTIANSAND: Vold

03.30 blir det meldt om bråk i Vestre Strandgate. Tre personer pågripes for uprovosert vold; to menn på 26 år, og en kvinne på 21 år - alle tre fra Kristiansand. Fornærmede er en 50-åring fra Oslo. Han drar fra Kristiansand med brukket nese.

ARENDAL: Slåsskamp

En 28 år gammel mann blir slått av en 20 år gammel mann; begge fra Grimstad.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

04.02 meldes det om en slåsskamp i Markens gate. Én gjerningsmenn slår to kamerater. En mann blir sendt til SSK med kutt i bakhodet. Forholdet er anmeldt.

FLEKKEFJORD: Rakk ikke hjem

03:55 må en beruset mann på 50 år slippe ut kondensvann. Mannen anmeldes for urinering på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Brann på Odderøya

04.50 må brannvesen og politi rykke ut til Odderøya, hvor ei bu står i fyr og flamme. Toalettet i Bendiksbukta blir totalskadd. Saken etterforskes.

ARENDAL: Krangel

05.01 er to karer i Arendal i krangel. Politiet ber de to gå hver sin vei. Den ene gjør dette, den andre nekter å følge ordre. Mannen som ikke følger politiets ordre belønnes med gratis overnatting i arresten, og blir anmeldt.

FARSUND: Innbrudd

05.50 meldes det om et innbrudd i en butikk. Alarmen er blitt utløst, og det er blant annet stjålet 1000 kroner i kontanter.

KRISTIANSAND: Narkotikabesittelse

06.50 stanses en Toyota i Marviksveien. En av passasjerene er i besittelse av 2 gram amfetamin. Mannen, som er en 27 år gammel kristiansander erkjenner forholdet, og blir ikke innbragt. Han kan derimot vente seg bot.

VENNESLA: Bilinnbrudd

09.15 meldes det om et innbrudd i en bil. Fiskestenger og lommebøker er blant det som er tatt.