KRISTIANSAND: — Veldig mange kan være aktuelle til festivalen, mener jeg. Enrique Iglesias er en veldig stor artist som kanskje ikke vil kreve så mye penger for å komme, tror spåmannen.

Spåmannen, som BBC Radio tidligere har kåret til verdens beste spåmann, tror flere verdensstjerner kan være aktuelle for neste års festival.

— Robbie Williams er absolutt ikke ute av dansen. Han trenger et comeback, og hva er da bedre enn å komme til Kristiansand å synge. Quartfestivalen bør spørre han, mener Hai Lee Yang.

Også den spanske artisten Enrique Iglesias kan være på vei til Kristiansand, spår Hai Lee Yang. Blant de norske artistene som kan ta turen til festivalen er flere av popartistene som den siste tiden har gjort suksess.

Jorun Stiansen, Marion Ravn og Espen Lind trekkes fram som de norske englene som kan redde neste års festival.

— Jeg vil anbefale de som står bak festivalen å finne noen troverdige og greie investorer. Staten bør dessuten aktivt komme inn, og mens Trond Giske fortsatt er kulturminister bør han åpne pengesekken, sier han.

Tror Myggen får spilletid

Også på fotballbanen har spåmannen klare formeninger om hva som vil skje fremover. Blant annet tror han Erik "Myggen" Mykland vil få spilletid for Start utover høsten.

— Jeg tror han får et comeback. Selv om han er en liten mygg. Han skal stikke og ikke være løpehest. Han scorer mål når de andre ikke merker det, og jeg ser jo at han er i fin form selv om han er 36 år. Han er født i grisens år, og jeg tror at han får lov til å spille nå som han er tilbake.

Utover høsten skal Start kjempe seg fra Addecoligaen til Tippeligaen, og der kan Starts "ferske" stjerneskudd få en viktig rolle.

— Spiller Myggen for Start tror jeg de rykker greit opp i 2008, men jeg tror ikke de vinner serien. Det skal nok litt mer til, sier Hai Lee Yang.

Dårlig med sommervarme

Værmeldingen fra meteorologene innbyr neppe til høye gledeshyl på grunn av store mengder sommersol og varme. Heller ikke spåmannen skimter bedre utsikter i tiden fremover.

— Det er på tide å reise til Syden! Det er rottens år og det er et tegn for vann. Det blir derfor veldig mye kaldt og vann som er ute å går, forklarer han.

Rottens år skal dessuten være årsaken til snøkaos og mye dårlig vær i vinter.

Lyspunktene for årets sommer er med andre ord få, men allerede neste år kan sola glimte til på himmelen.

— Neste år kan det blir bedre vær, forteller han, og legger ut om værsyklusene som har deler av "ansvaret" for værforandringene.